2777
2789

شوهرم کانال deniz aksoy رو نگا میکنه 

منم باهاش بحث کردم و ازش زده شدم تو تاپیک قبلم توضیح دادم 

بنظرتون حق دارم یا نه لطفا سرچ کنید لطفااا😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی خیال باش عزیزم گیر نده مردا همشون نگاه میکنن، همسر من حتی ی پیج دیگ داره کلا س ک سی  بیخیال باش وقتی ن خیانت میکنه و نه چت من ۱۵سال ازدواج کردم تجربم میگه گیر دادن زباد بده مردا همه همینن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بی خیال باش عزیزم گیر نده مردا همشون نگاه میکنن، همسر من حتی ی پیج دیگ داره کلا س ک سی بیخیال باش و ...

ینی تو نگا کردنو خیانت نمیبینی ؟ وای توروجون عزیزت تاپیک قبلمو بخون توضیح دادم همه چیو صفحه اول توروخداا

توروخدا یه سرچ کن توروقران

تاپیک قبلتو دیدم خوشم نیومد حتی سرچ کنم

اینکه نامزدت میگ از اخلاق پسره خوشم میاد..بنظرت نرماله؟؟

یعنی خوشش میاد با دخترا همیجن قراریی بزاره؟؟ اگ اره خدا شفاش بده. بعدم اخه نمیخوام سرزنشت کنم اما چرا اینقد زود شوهر کردی اونم با یه بچع!

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950        چیزی که عوض داره ، گله نداره ! 

ینی تو نگا کردنو خیانت نمیبینی ؟ وای توروجون عزیزت تاپیک قبلمو بخون توضیح دادم همه چیو صفحه اول تورو ...

ب زنا تو خیابون نگاه کنه یا حرکنی بزنه چرا اما فیلم اینا نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏