2777
2789

یک ساله عقدیم 

اوایل بخاطر دوری کاری ماهی یه بار در حد ۴ روز میومد شهرمون همو ببینیم اونموقع ها فهمیدم فیلم پورن‌میبینه که اول منطقی حرف زدم بعد قاطعانه و تا الان چیزی ازش ندیدم‌

الان هر هفته همو میبینیم 

یکی دو بار دیدم به خانومی نگا میکنه که البته بگم وضعشون یکم تو دید بود و چش میزد

دو روز پیش به شوخی گفتم گوشیتو بده برم یوتیوبتو نگا کنم 

گفت بیا من چیزی واس پنهون کردن ندارم 

بخاطر من اینستاشم پاک کرد چون از زمان مجردیش مونده بود فالورای دختر داشت

یه خوشگل لایک کنه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم یوتیوبش دیدم به غیر بقیه کلیپای عادی 

یه کلیپی بود دختر لختی با یه پسر تو ماشین 

که پسره موضوع کانالش اینه با همیچین دخترایی قرار میزاره و سر به سرشون میزاره دخترایی با وضع ناجور

منم دخترا رو دیدم ناراحت شدم و گفتم تو بهم قول دادی و گریه اینا و گفت من اصلا به این منظور نگا نمیکنم از اخلاق پسره خوشم میومد و ازین حرفا خلاصه بحث کش پیدا کرد گفت من اگه میخواستم اینطور دخترارو نگا کنم میرفتم اینارو سرچ میکردم

اخر سر من گفتم هولی ذاتت خرابه ساعت ۲ شب داشتیم بحث میکردیم عصبی شد برای اولین بار  دوتا مشت زد تو سرش روشو برگردوند ازم و گریه کرد و منم گریه میکردم ۱۰ دیقه بعد اومد معذرت خواهی من خرم گاوم قسم میخورم به اون چشم نگاشون نمیکنمو این حرفا من هول نیستم و ...

عشقم یه تجدید نظری کن

یه مشاوره ای برین، پ ..ورن متاسفانه خیلی کیفیت رابطه جنسیت رو پایین میاره 

و از یه طرف چشمش از زنای بی نقص که با ادیت و فوتوشاپ درست شدن پر میشه و به چشمش نمیای 

مراقب باش درکل اگه میتونی چند جلسه ببرش مشاوره ببین چی میگه

هر چیز که در جستن آنی، آنی

چرا مادری میکنی برا پارتنرت ولش کن بچه ک نیست مواظبش باشی اینقدر چکش نکن خودت خوشت میاد یکی جلوت وای ...

من نمیتونم قبول کنم شوهرم وقتی ازدواج کردیم بجز من به زنای لخت دیگ نگا کنه بهشم گفتم ک قبول کرده اگه نمیتونست متعهد باشه نباید ازدواج میکرد

عشقم یه تجدید نظری کنیه مشاوره ای برین، پ ..ورن متاسفانه خیلی کیفیت رابطه جنسیت رو پایین میاره و از ...

دیگ پو.رن نمیبینه و اینم بگم رابطه امون مشکلی نداره ینی از لحاظ کشش جنسی و...

انقدر چک نکن چون اون در هرصورت کار خودشو‌میکنه فقط دیگه از صدجا حواسش و جمع میکنه که نفهمی،گریه ندار ...

دیگ چکش نمیکنم ولی خب شما جای من باشی کنار میای با این قضایا ؟ من واقعا نمیتونم قبول کنم چشش هرز بره 

من نمیتونم قبول کنم شوهرم وقتی ازدواج کردیم بجز من به زنای لخت دیگ نگا کنه بهشم گفتم ک قبول کرده اگه ...

بهت حق میدم عزیزم 

هیچ زنی دوست نداره شوهرش به زن دیگه ای نگاه کنه و حتی شده باهاش حرف بزنه