2777
2789
عنوان

قیافه بد

80 بازدید | 9 پست

میخام بخاطر قیافم ازعشقم جدابشم خیلی اذیت میشم بخاطر این موضوع میگه دوسم داره ولی میخام بره بایکی بهتر ازمن  روم نمیشه باهاش بیرون برم فقط یکبار رفتم خونشون چکارکنم سختع جداشم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دارم جلو خودمو میگیرم بهت فوش ندم و حرف زشتی نزنم 

پس تورو با افکار احمقانه تنها میزارم هرچی باشه با این طرز فکر راجب خودت و بدی که در حق خودت میکنی در آینده زندگی خودش جواب درست رو بهت میده.

کاش قدر خودت رو بدونی ک اینقدر با نامردی خودت رو نکوبی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

رفتاری ازش دیدی یا حرفی زده؟ به هر حال اگه چیزی نگفته با همون قیافه پسندیدتت هر چند من که ندیدمت شای ...

نه چیزی نمیگه پس چرا نمیاد خاستگاریم ی سالع باهمیم  بااینک میگه دوست دارم   ی بارم کات کردیم  برگشتیم  من نمیتونم بدون اون  ای خدا کاش خشکل تر بودم 

نه چیزی نمیگه پس چرا نمیاد خاستگاریم ی سالع باهمیم بااینک میگه دوست دارم ی بارم کات کردیم برگشتی ...

اخه می دونی این صرفا نمیشه که بخاطر چهره ی تو باشه

الان تو اطرافیان خودم میگم مثلا دو سه سال دوستن بعد ازدواج می کنن یا اینکه اصلا به قصد ازدواج نمیان تو اول باید هدف پارتنرت بدونی از رابطه شایدم الان شرایطش مناسب نیست میترسه مثلا خانوادت ردش کنن همه چیز بستگی به شخصیت طرف مقابلت داره 

[QUOTE=368829357]خیلی دارم جلو خودمو میگیرم بهت فوش ندم و حرف زشتی نزنم  پس تورو با افکار احمقانه تنهاا  یکساله باهمیم ی بار دیدمش  اونم توخونه حس میکنم بیرون خجالت میکشه بامن بیاد  ولی همش میگه دوست دارم  پس چرا منو جای نمیبره  اصلا خودمم چیزی نمیگم راحتش گزاشتم  سخته دوری چیکارکنم  کاتم کردیم برگشتیم خوب رفتارمیکنه باهام  ولی خاستگاریمم نمیاد 

[QUOTE=368829357]خیلی دارم جلو خودمو میگیرم بهت فوش ندم و حرف زشتی نزنم پس تورو با افکار احمقانه تن ...

اصلا تو خودت برای یکم احترام و ارزش قائل نیستی که با آدمی هستی حتی حاضر نیست با خودش رو راست باشه که از رابطه با تو چی میخواد؟ آدمی که باعث شده حس ناکافی بودن بگیری؟ 

خدا تورو آفریده که اینجور انسانی باشی ؟ 

پاشو خودتو جمع کن اگرم قرار به رسیدن به پوشش و تیپ و قیافه هست باید اول واسه خودت باشه به خودت بیا دختر

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اخه می دونی این صرفا نمیشه که بخاطر چهره ی تو باشهالان تو اطرافیان خودم میگم مثلا دو سه سال دوستن بع ...

هیچی ازهدفش نمیگه فقط میگه میخامت ولی کاری نمیکنه هرمشکلی یم باشه کسی روبخوای هیشکی نمیتونه جلوتو بگیره   ازمنم کوچکتره ۴سال  من فکرمیکنم بخاطر قیافمه دو دله میگه میره بازمیگرده میگه نمیتونم فراموشت کنم  دلیل این کاراشو نمیفهمم