roseeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 8558 عنوان اونایی که عمل فمتو یا لازک کردن بیان 51 بازدید | 6 پست میشه از تجربه هاتون بگید.. امروز رفتم دکتر گفت میتونی عمل کنی ۲۱ سالمه نظر شما چیه کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن... 1403/10/29 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roseeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 8558 Prk کردم عالیییی چندسالگی کردید؟ کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
roseeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 8558 ۲۷ من بیست و یک که هستم میترسم برم دوباره نمره چشمام برگرده هرچند دکتر اوکی داده ولی میگم شاید بخاطر پولش گفتخ کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
phoebejoon عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 7677 من بیست و یک که هستم میترسم برم دوباره نمره چشمام برگرده هرچند دکتر اوکی داده ولی میگم شاید بخاطر پو ... من تو ۲۱ بازم چشام بالاتر رفت. کلا میکن بعد ۲۵ بهتره انجام بشه حالا باز دکترت بهتر میدونه.
roseeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 8558 من تو ۲۱ بازم چشام بالاتر رفت. کلا میکن بعد ۲۵ بهتره انجام بشه حالا باز دکترت بهتر میدونه. یادتونه قبل ۲۱ سالگیتون نمره چشمتون چه مدت ثابت بود؟ کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...