2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من

تنها حسنی که داره اینه که میتونه پا به پات بیاد پاساژ گردی و یک بار نگه بسه دیگه خسته شدم

ما یه روزایی رو از صبح تا شب میریم بیرون و خرید و ناهار  و شب میایم خونه

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

من همسرم کلی وقت میزاره برای خرید وکلی باهم خوش میگذره بهمون 😍

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

اگه بچه ها همراهمون نباشن پا به پام میاد وای وقتی بچه ها باشن مغازه دوم نشده باید خرید کنیم.

و از اونجایی که فرزندان عزیز من جایی وانمیستن همیشه خریدهامون هول هولکی هس

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

شوهر منم خداروشکر واسه خریدای من خیلی حوصله داره میگردیم ولی واسه خودش دومین مغازه دیگه همه رو میخره و تمام

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹