2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سینه هام بعد زایمان و بچه خراب شده شل شده چروک شده منم خیلی دوس دارم پروتز کنم فقط میترسم عفونت کنه یا بمیرم خخخخ

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
منم سینه هام بعد زایمان و بچه خراب شده شل شده چروک شده منم خیلی دوس دارم پروتز کنم فقط میترسم عفونت ...

خدانكنه عزيزم پيش دكتر خوب بري عفونت پيش نمياد ولي خيلي گرونه

عزيزم من امروز عمل كردم ٤٢٥ مناور بنظرم كوچيكه 😭 بخاطر گنه يا كلا همينه ديگه

ع تو همونی ک چن روز پیش باهاش حرف زدم 

نه عشقم اصلا کوچیک نیست بخاطر گنه 

اولش همینه منم دقیقا همین منتور ۴۲۵ ام 

مبارکت باشه عشقم

ع تو همونی ک چن روز پیش باهاش حرف زدم نه عشقم اصلا کوچیک نیست بخاطر گنه اولش همینه منم دقیقا همین من ...

اره عزيزم نميدوني چ كولي دراورده بودم بعد بيهوشي ك اين كوچيكه من نميخوام ابروم رفت 😂

خدانكنه عزيزم پيش دكتر خوب بري عفونت پيش نمياد ولي خيلي گرونه

چند درآمده الان برا تو مال منم خیلی خیلی بد شده آویزون تو خالی زشت شده خوشم نمیاد 

چند درآمده الان برا تو مال منم خیلی خیلی بد شده آویزون تو خالی زشت شده خوشم نمیاد

معلوم نيس اصن نديدمش ولي همه بهم ميگفتن سايز بزرگ بزار بهتره من معمولي انتخاب كردم

معلوم نيس اصن نديدمش ولي همه بهم ميگفتن سايز بزرگ بزار بهتره من معمولي انتخاب كردم

دکتر خودش راهنمایی نمیکنه درمورد سایز که چه سایزی مناسب توعه 

وای ن اولشه😂😂😂 استرس نگیر

شما قدتون چنده؟ 

منم چندتا دكتر رفتم ميگفتن ٣٨٠ تا ٤١٠ 

فقط ي دكتر بهم گفتن ٤٥٠ تا ٥٠٠ بزار پشيمون ميشي كوچيك بزاري

اينم گفت تا ٤٧٥ شايد بشه من گفتم ن خيلي بزرگ نكن فك ميكردم خيلي تابلو ميشه