2777
2789
عنوان

خانم های خوش سلیقه میاین

48 بازدید | 14 پست

سلام 

خانما یه مشورت میخواستم ممنون میشم کمکم کنید

من یه مانتو عبایی بلند دارم رنگش طوسی روشنه میخوام یه روسری براش بخرم بنظرتون چه رنگی باهاش قشنگ میشه؟ 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طوسی جز رنگ هایی هست که همه رنگ بهش میاد.

خب همین انتخابمو سخت کرده

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

سفید خوبه همرنگشم خوبه نهایتا مشکی

سفید بهم نمیاد صورتم سیاهه

مشکی دلم نمیخواد همه جا بپوشم

کالباسی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

رد چری

یا آبی روشن

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

یه روسری که ساتن باشه یا ابریشم که زمینه اش سفید باشه با طرح های طوسی یا روسری سیری استخونی

ممنون ایده قشنگیه 

طوسی با گل های صورتی ، صورتی ، زرشکی و آلبالویی بوت و کیف و شال هم مشکی باشه خوبه

اهان خوبه ممنون 

تصمیم گرفتم تک رنگ نباشه اینجوری طرح دار خوبه

ببین چه رنگی بیشتر به پوستت میاد.بعد میتونی رنگ شالت رو با کیف یا کفش و... ست کنی.

خیلی ممنون

رد چرییا آبی روشن

وای اره ابی روشن خیلی خوب بود دوست داشتم

ممنون ازتون