2777
2789
عنوان

از حس ششمم متنفرم

114 بازدید | 14 پست

حس ششم میگه قراره یکی از عزیزانمون که خیلی بهش وابستم از دست بدم

با اینکه سالم هم هست هیچ بیماری ای نداره

نمیدونم این ماله ذهن و روحیاته یا افکار منفی

امروز مشاورم گفت اگه ادامه بدی فرکانس های منفی باعث مرگ میشن من نمیدونم باور کنم یا نه

نمیدونم چجوری منفی نگر نباشم

خوشبحالتون حس ششم ندارین

هیچوقتم ارزو نکنید

امیدوارم همش دروغ محض باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب این نمیگن حس ششم ب این میگن انرژی منفی🫤🫤🫤

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

اوکی جواب میدم حالا یکم فکر میکنماینارو بگو اسمت چیهشغلت چیه

😂😂😂😂حس ششم ب کسی میگن ک حدس درباره یکی بزنه درست  از اب درمیاد یا ب هرچی فکر کنه سریع اتفاق میوفته مثل ذهن خوانی اصلا حس تو حس ششم نیست

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

😂😂😂😂حس ششم ب کسی میگن ک حدس درباره یکی بزنه درست از اب درمیاد یا ب هرچی فکر کنه سریع اتفاق میوف ...

مرسی خیالم راحت شد😭🗿

فکر کنم معنی درستشو فهمیدم

یعنی اگه این مزخرفاتو از ذهنم بیرون کنم اتفاق نمیوفته؟

میگن حس های منفی جواب میده

مرسی خیالم راحت شد😭🗿فکر کنم معنی درستشو فهمیدمیعنی اگه این مزخرفاتو از ذهنم بیرون کنم اتفاق نمیوفت ...

اره عزیزم  فکر نکن ینی عادیه همه ب این اتفاق فکر میکنن

مرسی خیالم راحت شد😭🗿فکر کنم معنی درستشو فهمیدمیعنی اگه این مزخرفاتو از ذهنم بیرون کنم اتفاق نمیوفت ...

عزیزم این به معنی اینه که طرحواره رها شدگی داری احتمالا اگر از مرگ عزیزانت میترسی کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید رو بخون بهتر میشی 

من که حالم خیلیی بهتر شد

عزیزم این به معنی اینه که طرحواره رها شدگی داری احتمالا اگر از مرگ عزیزانت میترسی کتاب زندگی خود را ...

اره یکزمانی وابسته کسی شدم بیش از حد اون گذاشت رفت بدون هیچ حرفی که خیلی دوستش داشتم

مرسی بابت معرفی کتابم