2777
2789
عنوان

ماکولار

102 بازدید | 14 پست

سلام کسی هست این بیماری رو داشته باشه؟من دوسال بود یه لک تو کمرم بود اندازه نصف کف دست توجه نکرده بودم امسال تابستون فهمیدم ماکولاره.دوسال بود همونطور مونده بود بعد این که فهمیدم اومد روی دست و پام.حالا هر روز داره بیشتر و بیشتر میشه با این که لیف نمی کشم نمی خارونم لباس گشاد می پوشم، ولی فایده ای نداره خود به خود حتی بدون این که بخاره داره بیشتر میشه.درحالی که دوسال بود که اصلا رعایت نمی کردم دست و پام صاف بود.به نظرتون چیکار کنم جلوی پیشرفتش گرفته میشه دیگه خسته شدم از دست این.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید آزمایش خاصی بدیم شما آزمایش خاصی دادی؟حس‌میکنم بیماری اعصاب هست که وقتی متوجه میشی داریش یهو بی ...

نه آزمایش خاصی ندادم.شما هم دارین این بیماری رو؟چند ساله کدوم قسمت ها هست؟

نه آزمایش خاصی ندادم.شما هم دارین این بیماری رو؟چند ساله کدوم قسمت ها هست؟

سلام من از مهر ماه شروع شد مادرم فکر کرد جای سوتین هست که رنگ داده بعد بیخیالش شد .الان ۴ ماهه زیاد شده بعد برادرم پشت کمرم رو نشون دادم گفت این جای لباس زیر نیست خیلی سیاه و زیاده 

اول پشت کمرم بود الان بازوهامم گرفته😭😪 نمیدونم چه دکتری برم

.

پیش متخصص پوست برید،اگه تهران هستید بیمارستان پوست راضی میگن خوبه یه محلولی نمی دونم کرم ترکیبی میدن کمرنگ تر میشه یا از بین میره کلا ولی درمانش طولانی مدته باید صبور باشید.

سلام من از مهر ماه شروع شد مادرم فکر کرد جای سوتین هست که رنگ داده بعد بیخیالش شد .الان ۴ ماهه زیاد ...

تو مهر ماه استرس اینا زیاد داشتین؟یا به نظرتون چه چیزی می تونست تاثیر داشته باشه تو شروع این بیماری؟من هر چقدر فکر می کنم یادم نمیاد دقیقا دو سال پیش بود سه سال پیش بود اصلا کدوم ماه بود کمرم خارش شدید گرفت منم دیگه پیگیری نکردم بعد دو سال اتفاقی آشنا شدم با این بیماری دیدم عه منم دارم تو کمرم،اتفاقا لیف هم می کشیدم این دو سه سال رو،هر چی می خواستم می خوردم می پوشیدم هیچ جای دیگه نبود،از تابستون که فهمیدم چیه تا الان آرامش ندارم هی به یادم میوفته ناراحت میشم.

تو مهر ماه استرس اینا زیاد داشتین؟یا به نظرتون چه چیزی می تونست تاثیر داشته باشه تو شروع این بیماری؟ ...

من همیشه استرس داشتم خیلی سختی کشیدم خیلی

مهر ماه هم مثل همه ی زندگیم بود کلا سال با آرامش ندارم ولی یکی از اقوام فوت شد که خیلی رفتیم شهرستان و اومدیم بعدشم خاستگاریم بهم خورد که جلسات زیادی حرف زده بودم که همه زندگیم همین بوده همیشه

ولی یادمه خیلی پشتم شروع به خارش کرد هی به همه میگفتم منو بخارونید تا اینکه کمی سیاه شد و بعد کلا پشت و بازوهامو گرفت😭

یه چیز دیگه من کبدم گرید ۱ بود و آنزیم های کبدم بالا الان که آزمایش دادم آنزیم های کبدم خود به خود خیلی کم شده خيلي. حتی انگار لب مرز پایین اومدن هستش 

من همیشه کل بدنم خارش داشته الانم کل بدنم میخاره اما میترسم خیلی بقیه جاهام دربیاره

.
من همیشه استرس داشتم خیلی سختی کشیدم خیلیمهر ماه هم مثل همه ی زندگیم بود کلا سال با آرامش ندارم ولی ...

عزیزم نگران نباش به خودت استرس نده معمولا توی 95 درصد افراد همونجوری رو بازو کمرشون می مونه فقط استرس نده به خودت،استرس خیلی تاثیر داره روش

خیلی استرس دارم هر روز کمرم رو نگاه میکنمشما چیزی نمیزنی روی ماکولارت؟

منم مثل شمام متاسفانه،خودشم زندگیم هم این روز ها به شدت استرس آور هست،از یه طرف هم این بیماری دیونه کرده منو هر روز درگیرم باهاش،نمی دونم به کدوم مشکلم برسم.