2777
2789
عنوان

دارم به خودکشی فکرمیکنم

151 بازدید | 18 پست

واقعا دارررم دیوونه میشم

توروخدا بهم امید الکی ندید

یه راه جدی برای خودکشی میخوام

بی دردسر و بی درد

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)

راه بی درد سر نداره🐑

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرامیخای بکشی خودتو

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
بی دردسر ندارههمش سختهبشین زندگیتو بکن

کاش به همین راحتی بود 

از زندگیییم متنفرررم

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)

بهت امیدنمیدم شایدهیچی درست نشه امااسونترین راه روانتخاب کردی اگه خوب بودخودمن الان اینجا نبودم،اینجاکه میشه خودکشی کنی بری اون دنیا،اون دنیا دیگه هیچ راه فراری نیس،وگناهی انجام میدی که اصلا بخشش نداره،نگران نباش اخرش میمیری فقط تحمل کن تاتموم بشه 

فقط جسمت میمیره. روحت زنده هست با همین عذاب ها و‌رنج‌ها

دلم میخوادیقه خدارو بگیرررم 

هیچ راهی برای راحت شدنم نیست

بهت امیدنمیدم شایدهیچی درست نشه امااسونترین راه روانتخاب کردی اگه خوب بودخودمن الان اینجا نبودم،اینج ...

🙃چقدررر بدبختم که باید وایسم ذره ذره این زندگی گوهم تموم شه

همه.ی راه‌های خودکشی سخته اگه راحت بودم منم تا حالا خودکشی کرده بودم. فعلا تصمیم گرفتم به جای با درد مردن با درد زندگی کنم شاید که آخر قصه خوش باشه... کی خبر داره؟ 🤷🏻‍♀️

چرامیخای بکشی خودتو

باورت میشه اونقدر حالم بده و سرم پره حرفه که نمیدونم کدومشو بگم؟

از همه متنفرررم از همه

همشون داغونم کردن

یک نفر تواین دنیا دلش به حال من نمیسوزه

🙃چقدررر بدبختم که باید وایسم ذره ذره این زندگی گوهم تموم شه

مگه ماخوشبختیم مگه مازندگیمون اسونه ببخشیدخودمون زدیم به خریت،هروقت خیلی داغونم میگم تهش مرگ هس.بیخیال گاهی وقتها میشینم نعمت هایی که اصلا مهم نیس میبینم ومیبینم بازم جای.شکرگذاری هس،بیایه چیزی امتحان کن اصلافکرکن اعتقادبه هیچ چیز نداری،هرشب وضوبگیربشین روبه قبله مسکلاتت به امام زمان بگو. ازته دل بکوفقط حرف بزن