2777
2789

هیچی مثل کاشی نیست الان سه بعدی اومده آدم کیف می‌کنه از طراحیشون 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من چسبدار زدم خارجی 

انقدررر خوبه 

راحت تمیز میشه با اسکاچ و ریکا میکشم روش هیچی هم نشده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا باید تهیه کنم میشه عکس بدین ازش؟

زیر پتو م اخه 

من خیلی گشتم جنس خوب بگیرم 

لوازم ابزار ساختمانیها دارن تزئینات و دکوراسیون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

زیر پتو م اخه من خیلی گشتم جنس خوب بگیرم لوازم ابزار ساختمانیها دارن تزئینات و دکوراسیون

😂😂😂😂اها، باشه عزیزم ممنون، جنسش فومیه دیگه اره؟ 

🍀🍀
😂😂😂😂اها، باشه عزیزم ممنون، جنسش فومیه دیگه اره؟

جنسش نمیدونم دقیق 

من با اسکاچ و ..میکشم هیچی نشده