2777
2789
عنوان

خانمای کاچی پز میشه بیاین😂

736 بازدید | 37 پست

سوال اول: مواد لازم اینان یا چیز دیگه ای هم هست: ارد گندم، اب ،شکر،روغن،پودردارچین و پدر هل،کره،گلاب،زعفرون هم ک دم میکنم

سوال دوم: مقدار بگین لطفا شما درست ک میکنید چند پیمانه از هرکدوم میزارین 

من دفعه اولمه و مامانم بزور میزاره نمیخام خرابش کنم میشه مقداری ک میزارینو بگین خوشمزه دراد لطفا اخر سرم درست کنم عکس میزارم🥺

همه عاشق کاچی های منن

دستورشم

۱۵۰گرم کره

۲لیوان ارد گندم

۴لیوان اب

نصف لیوان گلاب

یک لیوان شکر

دستورشم ک عین حلواس فقط ارد نباید خیلی تعییر رنگ بوه همین ک بوی خامیش گرفته شه بسه

زعفرونم زیااااد

اخرسرم روش یه عالمه گردو و پسته میریزم

ولی دارچین و هل نریز عطر کره و زعفرون خراب میشه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس دوای گرمش کجاست من زعفران نمیریزم دارچین و زنجبیل و دوای گرم اضافه میکنم با آسیاب شده چند مغز 

این چیزی که تو میخوای بپزی حلوا هست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

گردو  ریز شده 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کاچی برای چی میپزی؟

خیلی خوبه گرمه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

دوای گرم چیه؟؟

نمی‌دونم چیه ولی اسمش دوای گرم هست ترکیبی از آسیاب شده چندین داروی گیاهی عطر خیلی خاصی داره و خاصیت فراوان تن را می‌کنه بخاری 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ما آویشن هم میریزیم

همینجوری تاحالا نخوردم خاستم درست کنم

ببخشید اینو میگما. آخه قدیم برای زنهایی که تازه بچه دار شده بودند می پختند. با روغن محلی

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،