2777
2789
عنوان

خانمای کاچی پز میشه بیاین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 37 پست
منم همینطور😞 من توش زیره و رازیانه و نخم گشنیز اسیاب شده و مغز گردو هم میریزم

آره کاچی باید پر ملات و پر مغز باشه.

پاشیم بپزیم وسط زمستون با چایی میچسبه 

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه دفعه اولته آب جوش با  شکر و یه ته استکان زعفرون دم کرده و دوتا مغز هل مخلوط کن شکرش حل بشه بعضیام شیره ملایر میریزن ولی گلاب نزن گلاب اخره چون بوش میره  ارد بزن تو تابه ولی روغن نریز بعد شعله کم کم کن نسوزه ارد سریع زیرش سیاه میشه باید تن تن هم بزنی بالا سرش باشی بسوزه طعمش کلا برمیگرده تن تن هم بزن که بوش دربیاد ولی شعله کم کم خیلی طول میکشه  وقتی قهوه ای خیلی کمرنگ شد اونوقت روغن حیوانی بزنی و تن تن مخلوط کن انقدری که مثل خمیر بشه روغن بریزی دیگه رنگش برنمیگرده هر چیم بمونه بعد که یزره تفت دادی شربتو داخل کن و هم بزن بعد ابش تبخیر شد باید تابه جوابش کنه یعنی از تابه بکنه بعد تابتو چپ و راس میکنی که توش اینور اونور بخوابه باید لوله بشه و ازش روغن پس بده میگن تابه جواب کرد اونجوری نشه خوب نمیشه بعد یزره خنک شد بریز تو دیس یا بریز تو کپسول اماده کاغذی که شیرینی فروشیا دارن با قیف ماسوره دار روشم با پسته تزین کن

اخ اخ اره دام خواست... حالا من دقیقا دیشب داشتم میگفتم از فردا رژیم میگیرم😂😂😂

منم که همیشه خدا تو رژیمم .

خب بپزیم برای بقیه خودمون یک قاشق 😂🤤

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

میتونی تخم هلتو بریزی تو توری بعد از شربت دربیاری که خوشگلتر بشه اخرشم که داره ابش برچیده میشه به ته استکان گلاب میزنی حرارت کم باشه که بوی گلابش نپره هر چی ادرتو بیشتر تفت بدی حلوات تیره تر و هر چی کمار حلوات روشن میشه مامانم دو رنگ میکرد یعنی نصفشو جدا میکرد روغن میزد نصفشو بیشتر سرخ میکرد اردتو روغن نزن سرخ کن روغن بریزی دیگه رنگش جالب نمیشه بعضیام کاکایو میزنن یا بجای اب شیر میزنن یا بارشیره و یا جای شکر عسل میزنن بعضیا جا ارد هویج میزنن میتونی امتحان کنی ببینی از کدومش خوشت میاد ولی دستور اصلیش همونی بود که گفتم