2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این خوب پریود اوله بعداز پانکچرمونه دومین پریودمون میگن دیرتر اتفاق میوفته دفعه بعدی پری رو میگم

آها فهمیدم چی میگی آخه به من دارو دادن اونا باعث میشن زود پریود بشم 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام آبجی خبری ازت نیست بهتری

سلام خواهر گلم آره یکم درگیر سرما خوردگی هستم بدجور شکم پیچه داره خدارو شکر از جهات تخمک کشی خوب شدم شروع کردم دارو هامو خوردن ۳ روز میشه تو چطوری بهتر شدی؟ پریود شدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خواهر گلم آره یکم درگیر سرما خوردگی هستم بدجور شکم پیچه داره خدارو شکر از جهات تخمک کشی خوب شدم ...

اره من دیگه پنجمین روز پریودیمه ولی اینبار خیلی بد بود پریودم 😵‍💫درد و خونریزی زیاد فک کنم مال دفع تخمدانام بود لخته اینا ولی گذشت دیه خداروشکر که خوبی حواست ب خودت باشه چیزای گرم بخور لباس گرم بپوش میری بیرون دماغ و دهنتوبپوشون مخصوصا گوش تا زودتر خوب بشی 

اره من دیگه پنجمین روز پریودیمه ولی اینبار خیلی بد بود پریودم 😵‍💫درد و خونریزی زیاد فک کنم مال دفع ...

پس یه روز زود تر از تو پریود شدم داریم باهم پیش میریم😂 مال من معمولی بود خونریزیم چشم فداتشم مراقب خودم میشم شماهم مراقب خودت باش😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره من دیگه پنجمین روز پریودیمه ولی اینبار خیلی بد بود پریودم 😵‍💫درد و خونریزی زیاد فک کنم مال دفع ...

سلام عزیزم چطوری خوبی ؟ راستی تو قرص استفاده نمیکنی؟ قرصای من معدمو درد میارن به شدت ۱۰ روزه دارم میخورم هر روزشو درد دارم 😥😢 حالا بریم واسه انتقال قبلش بعدش بازم یه عالم دارو داریم مثبت هم‌بشه باید تا ۲ ماه ادانه داده بشه واقعا دلم واسه خودمون میسوزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم چطوری خوبی ؟ راستی تو قرص استفاده نمیکنی؟ قرصای من معدمو درد میارن به شدت ۱۰ روزه دارم می ...

سلام فدات من خوبم تو خوبی من والا شش روز آمپول ستروتاید بهم داد و چنتا قرص که تموم شد نپرسیدم که باید باز بخورم یا نه ادامه ندادم فقط ویتامین دی و کوالی فول میخورم از مرکز پیامکی پرسیدم گفت پری دوم پاک شدی بیا برای سونو ومعاینه

سلام عزیزم چطوری خوبی ؟ راستی تو قرص استفاده نمیکنی؟ قرصای من معدمو درد میارن به شدت ۱۰ روزه دارم می ...

واقعا من معده ام خیلی ضعیفه اینقدر قرص خوردم حالم بهم میخوره  ی قرص بود سی تا بود بزرگ هم بود شش تا ازش مونده نخوردم دیگه واقعا معده رو ورم میداد 

سلام فدات من خوبم تو خوبی من والا شش روز آمپول ستروتاید بهم داد و چنتا قرص که تموم شد نپرسیدم که بای ...

انشالله همش خوب باشی والله این قرصا نمیذارن حال خوش بمونه واسه آدم حالا بازم بریم از این همه قرص و امپولی که میخوان بدن ‌میترسم مال تو کم بود دارو هات نسبت به من به منم گفتم پری دوم ولی گفتن روز دوم بیا انشالله خدا دلش به حال ما بسوزه و بچه بده اونم دوقلو یه بارکی راحت شیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40