2777
2789

اول بگم ازدواجم عاشقانه بوده با همسرم خیلی اذیتم کرده شر مسائلی میتونین تایپیک های قبلمو بخونین ببینین)

برج هشت پارسال عروسی گرفتیم قبلش دوسال عقد بودیم خلاصه عروسی خیلی خوبی تو تالار گرفتبم . ولی وقتی خونه رهن کردیم یه وام داشتیم کنسل شد مجبور شدیمو یه خونه کوچیک گرفتیم کمد دیواری نداره اشپزخونه خیلی کوچیکه دستوپامون تنگه یخچالمون دو قلوعه تو راه رو گذاشتیم مبلم داریم تو حال تنگ شده دستوپامون  خلاصه که خیلی شرایط سختی بود ولی هیچی نمیگفتم فقط به شوهرم میگفتم بتونیم از اینجا سرسالمون بریم بیرون دوماه پیش سرسالمون که شد پول نداشتیم دیگه امروز خیلی کلافه شدم با شوهرم بحثم شد میگه چرا سر من خالی میکنی میگم بخدا خستم هرچی مرتب میکنم بازم بهم ریختس مثل خونه های قدیمی همه لوازمامون کنار هم چیده شدس تو اتاق یدونه اتاق بیشتر نداریم خونمون کلا تابستونا خیلی گرم میشه دم میندازه چون طبقه بالاییم  کولر جواب نمیده اتاقش کانال کولر وصل نیس مهمون نمیاد تابستونا میگن گرمه خونتون خیلی بده خیلیی 😭😭از اونور عذاب وجدان دارم که به شوهرم گفتم اونم غرور داره اخه من چ غلطی کنم بنظرتون مبگم بیا برج سه اینا قبل تابستون بریم از این خونه میگه اگه پول داشته باشیم میریم وگرنه تا سرسال میمونیم

بخدا اینجا اصلا لوازمام دید نداره مهمون میاد دستو پا تنگه خجالت میکشم هم طرف شوهرم هم طرف من همشون خونه هاشون اوکیه خیلی قشنگ ول ما.....😭😭خیلی دلم گرفته از مملت و از این دنیا چرا تو این سن باید این دقدقه هارو داشته باشیم

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم وقتی نمی‌تونید خونه رو عوض کنید چرا خودتو ناراحت می‌کنی 

به خدا من از همسرم دورم خونه هم داریم ولی تو شهرستان میگم بیا کنار هم باشیم بگو یه اتاق باشه ولی کنار هم باشیم 

تازه اول زندگیتونه همه ای سختی ها داشتن وقتی پشتوانه مالی نداشته باشی

دقیقا منم همسرم خودش ساخت زندگیمونو پدر مادرش کمکش نکردن درکش میکنم ولی منم سختمه واقعا😔

حتما خونتو عوض کن، مجبورش کن عوض کنه، عادت کنه تا آخر عمرت تو همین خونه ها هستی چون سر میشه و بی تفاوت ، لطفا توجه کن و به داد خودت برس ، با وام یا بی وام وظیفشه یه خونه در شان خودت و  حداقل مثل خونه پدریت بگیره

عزیزم وقتی نمی‌تونید خونه رو عوض کنید چرا خودتو ناراحت می‌کنی به خدا من از همسرم دورم خونه هم داریم ...

اره خیلی بهش فکر میکنم که نباید ناراحت باشم ولی بعضی مواقع واقعا خیلی کلافه میشم شروع میکنم به گریه کردن

احتمالا پشتوانه نداره مث همسرم 

سخت نگیر 

بگو سخت‌ هست ولی گیر نده 

ماهم اول زندگی همین بودیم خونه کوچیک تنگ و تاریک آشپزخونه میرفتی باید عقبی برمیگشتی ی خونه ۴۵متری نقلی.

همه چی عوض میشه بمرور و حوصله کن.

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

خب چرا وسایلت رو مناسب یه خونه‌ی نقلی نخریدی که الان اینجوری تو خونه نتونی نفس بکشی!؟

یخچال دوقلو واسه عروس و داماد رو واقعا ندیدم الانم مبل های مینیمال خوشگل خیلی تو بازار زیاده که مناسب خونه‌های نقلی و کوچولو هست

مهمون خونه‌ی تازه عروس و داماد نمیاد چه برسه بخوان بیان ایراد هم رو خونه بزارن که گرمه یا سرده یکم دهن بین نباشین همه چی رو به راه میشه انشالله 

دیگه پیش اومده این شرایط دعوا کردن شرایطتون رو عوض میکنه؟ 

ناراحت نباش اشکال نداره یکم تو صبوری کن انشاالله بهترین نصیبت بشه همیشه در رو یه پاشنه نمیچرخه 

خودتو اذیت نکن شوهرتم تو فشاره اگه طلا دارین بفروش یا وام جور کنید حتما یه کاری کنید پول قرض بگیرین

ناراحت نباش اشکال نداره یکم تو صبوری کن انشاالله بهترین نصیبت بشه همیشه در رو یه پاشنه نمیچرخه خودتو ...

مرسی عزیزم اره حق با شماس😔