2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش تحت نظر پزشک باشی خطرناک

بعدشم حتماً برو سونو بده که یه وقت بقایا نمونده باشه 

که اگه مونده بود بتونی کورتاژ کنی 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

کاش تحت نظر پزشک باشی خطرناکبعدشم حتماً برو سونو بده که یه وقت بقایا نمونده باشه که اگه مونده بود بت ...

تحت نظر پزشکم دیر سین کرد‌پیامم رو عکس دادم گف خودشه کامل. دفع شده

دکترم دید گف کامل دفع شده من ۶ هفته بودم شش و یک روز اینجا نمیتونم عکس بذارو

عزیزم دچند تا قرص خوردی؟

خونریزیت چقد بود؟ 

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید. 

عزیزم دچند تا قرص خوردی؟خونریزیت چقد بود؟

پنج تا یکی داخل دوتا زیر زبون گذاشتم خونریزی شد دیگ داخل نذاشتم‌دو ساعت بعد‌دوتا زیر زبون درد ب شدت زیاد ک چند بار میخاستن اورژانس زنگ بزنن هرکی کنارم بود گریه میکرد با درد من دید شدید از ۱۱ صبح تا ۲ ونیم درد میگشیدم در حدی ک هوش از سرم میخاس بره غش کنم هیچی نمیتونسم بخورم ک یهو رفتم دسشوی افتاد دیگ درد قط شد خونریزی لخته و خون زیاد همچنان دارم روز دومم

عزیزم دچند تا قرص خوردی؟خونریزیت چقد بود؟

من طبق دستوری ک ماما برام فرستاد انجام دادم مشاوره اش و قرصمم اصلی امریکایی بود اصن پیدا نمیشه این قذص هرکی میگ امریکای داره  ممکن ایرانی باشه جای خارجی بهش بدن دکترم دید گف این با زیر زبون هم جواب میده اقدام خاصی نکنی هم با این میوفته مثل دمنوش دوش گرم و فعالیت

من طبق دستوری ک ماما برام فرستاد انجام دادم مشاوره اش و قرصمم اصلی امریکایی بود اصن پیدا نمیشه این ق ...

من دو تا و نصفه استفاده کردم ممکنه سقط نشده باشه؟ 

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید.