2777
2789

بقرآن قسم خسته شدم

مگه میشه اینهمه بد شانسی

بخدا مارو طلسم کردن برامون دعا نوشتن

چیکار کنیم این لامصب شکسته بشه😭😭😭

کل خونه رو گشتیم طلسمه رو پیدا نکردیم بهمون گفته بودن تو خونه‌س

چیکار کنیم؟ ....

🎀همسر جئون جونگکوک هستم💅

منم حس میکنم طلسم دارم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم ولی نتوشتم باطل کنم زندگیم خراب شد 💔😔

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

اره بمنم گفته بودن توخونس پیدا کرد آدمسو و مو بود پیداش کردم وقتیم باطل کردیم اشپزخونمون آتیش گرفت ولب ب هیر گذشت توهم برو یجا معروف ببین چ میگن من اعتقاد دارم

به ما رسما. گفتن طلسم شدید

خب برو خونه رو خوب بگرد 

پشت شوفاژ بالای کمدا لایه سرویسا ببین چیزی پیدا میکنی

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

تا موقعی که به این چیزها اعتقاد داری اوضاعت عوض نمی شه

ببین من کاملا اعتقاد دارم به این دعا ها

و مطمئنم هرکس واسه هرکی دعا بگیره صدددد بر میگرده به زندگی خودش، بد تر از همون دعایی که گرفته سرش میاد، خودم به چشم دیدم

ولی ما کلا اثرات دعا گرفتن رومون هست، حتی حس میکنیم خونمون جن داره

مسئله اینه چندین ساله همینجوریه و کسی که برامون گرفته خیلی خوشبخت تر شده

🎀همسر جئون جونگکوک هستم💅

توی خونه زیاد چهار قل بخونید

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اره بمنم گفته بودن توخونس پیدا کرد آدمسو و مو بود پیداش کردم وقتیم باطل کردیم اشپزخونمون آتیش گرفت و ...

الان بهترشدین .برامنم یه اتفاهایی افتاد بهم گفتن برام طلسم گرفتن باید باطلش کنین 

شاید نیستالکی گفتنسوره ی یاسین زیاد بخونید و تو خونه پخش کنیدسرکه بریزید گوشه های اتاق

هست،از عرش رسیدیم به فرش

الکی هم نگفتن، کسی که بهمون گفتش کلا غیب گفت

کلا خانواده ما رو طلسم کزدن...

🎀همسر جئون جونگکوک هستم💅

دوستان برین عالم روحانی فقط

ن دعا نویس چون بدتر میشین..سعی کنید ارتباط با خدا قوی کنید میدونم سخته الان.. ولی باید بکنید..توکل کنید..توسل ب ۱۴ معصوم..قرآن زیاد بخونید..یس..بقره.. و عالم حتما برید کسی  ک خدا حالیشع ن دعا نویس ..اصفهان من می‌شناسم عالم ولی بقیع شهرا برید مسجد یا از روحانی ها بپرسید...