2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیاین

56 بازدید | 14 پست

بچه ها من امروز صبح با درد قلب و تیر کشیدن به پشت از خواب بیدار شدم خیلی قلبم درد میکرد البته معده درد عصبی هم دارم ظهر هم یکم آهنگ گذاشتم برقصم قلبم شروع کرد به پمپاژ سریع شدید خیلی غیر طبیعی آخه ۳۰ ثانیه هم نگذشته بود کسی خونه نیست صبح رفتن جایی کارتم رو گم کردم برم دکتر زنگ زدم گفتن چیزی نیست چاق که نیستی 

قبلا رفتم دکتر گفت پرانول بخور ولی هنوز احساس گرما میکنم گرممه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دستگاه فشارخون اگه داری فصارتو چک کن تپش قلبتم نشون میده

اگ بالا بود پرانول بخور و عصر برو دکتر

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
عزیزم دستگاه فشارخون اگه داری فصارتو چک کن تپش قلبتم نشون میدهاگ بالا بود پرانول بخور و عصر برو دکتر

عصر میرم دکتر ۱۸ سالگی فشار خون چی 

من فشارم پایینه تا بالا باشه

عصر میرم دکتر ۱۸ سالگی فشار خون چی من فشارم پایینه تا بالا باشه

عزیزم فشارتو ک بگیری تپش قلبتم نشون مبده خو من خودم گاهی تپش قلبم خیلی بالا میره دستگاه فصار دارم مرتب چک میکنم و اگ بالا باشه پرانول مصرف میکنم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
قلب؟؟؟ معده؟؟؟

بنظرم برو اورژانس یه چکاپ میکنن اول ک بری فشارخونو تپش قلبو اکسیژنو میگیرن و براساس اون ارجاع میدن