2777
2789

من و شوهرم سیسمونی رو کامل خودمون خریدیم من اصلا به مامانم نگفتم هیچی بگیره یعنی اصلا توقعی نداشتیم چون پدرم سالها پیش فوت شده و مامانم واقعا توان خرید سیسمونی با این هزینه هارو نداره بچه من میشه اولین نوه مامانم من الان ۲۹ هفتم مامانم حداقل یه دونه جغجغه براش نخریده که بگه ذوقشو داره خواهرشوهرم چند ماه بعد از من حامله شد با اینکه دختر پنجم مادرشوهرم بود و بعد از کلی نوه تا فهمید حامله اس بهش طلا کادو داد روز مادر براش کیک و هدیه گرفت هنوز جنسیتش مشخص نیست کلی لباس اسپرت براش خریده ولی مامان من اصلا ذوق نداره تا قبل از اینکه حامله بشم هم هر روز کلی باهام دعوا میکرد چرا بچه نمیخواید بزارید بچه دار شید آخه من و شوهرم تا چند سال تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم وقتی حامله شدم گفتم حتما کلی خوشحال میشه و ذوق میکنه ولی عین غریبه ها فقط یه تبریک خشک و خالی گفت مادرشوهرم با همه بدیاش پرید بغلم کرد کلی بوسم کرد گریه کرد خیلی خوشحال شد نمیدونم واقعا مادرم چشه دلم گرفته از دستش

مامان من جلو جمع خانواده شوهرم 

گفت یه پلاک ون یکاد هم هدیه ی من 

هنوز رفته بیاره 

پسرم سه سالشه 🤦😭🤣🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

قضاوتش نکن عزیزم مادرت درون‌گراست مادر شوهرت برون گرا 

آدما با هم متفاوتن..

درضمن شاید واقعا دستش خالیه و خواسته بعد زایمان واسه خودت یا بچه چیزی بخره..

واقعا مقایسه کردن درست نیست

شما باید بیشتر از همه درکش کنی

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضاوتش نکن عزیزم مادرت درون‌گراست مادر شوهرت برون گرا آدما با هم متفاوتن..درضمن شاید واقعا دستش خالی ...

آخه میدونم داداشم هر ماه پول میزنه به حسابش چند وقت پیش رفت النگو خرید با خودم

ولش کن زیاد سخت نگیر 

اتفاقا منم باردارم بچه دومم 

باخودم فکر میکردم اگه من جای مامانم بودم حداقل یه دست لباس میگرفتم واسه بچه حالا به دنیا اومد انشالله کادو میده ولی دلم میخواست الان ذوق کنه

دیگه چیکارش کنیم انشالله ما سر نوه هامون همرو جبران میکنیم 😍😍

بفرما جلو ته صف مال خودمه
قضاوتش نکن عزیزم مادرت درون‌گراست مادر شوهرت برون گرا آدما با هم متفاوتن..درضمن شاید واقعا دستش خالی ...

حالا در حد سیسمونی نداره بده ولی چند تا وسیله کوچولو که میتونه بگیره

مامان من جلو جمع خانواده شوهرم گفت یه پلاک ون یکاد هم هدیه ی من هنوز رفته بیاره پسرم سه سالشه 🤦😭🤣 ...

🤣🤣🤣🤣🤣

ببخشید ولی سه سال دیگه زیاده

بفرما جلو ته صف مال خودمه
آخه میدونم داداشم هر ماه پول میزنه به حسابش چند وقت پیش رفت النگو خرید با خودم

آها 

خب انشاءالله سر زایمانت جبران میکنه 

بد به دلت راه نده

من وقتی باردار بودم از اول تا آخرش مامانم یه سر بهم نزد ببینه حالم چجوریه.موقع زایمان هم خیلی دیر اومد.سر زایمان خواهرم فهمیدم حالا بعد اینکه من بهش زنگ زدم و زایمانم رو اطلاع دادم تازه رفته موهاشو رنگ کرده که آبروش نره بعد اومده پیشم.من دلم خونه از مادرم

اتفاقا اصلا توقع کادو آنچنانی ندارم فقط دوست داشتم کمی برای اولین نوه اش ذوق کنه

ذوقش بعد دیدن نوه اش بیشتر و بیشتر میشه 

حس میکنم الان بیشتر نگران خودته