2777
2789

من پارسال دی ماه اومدم خونه بابام و هنوز شوهرم سرکار نرفته و تلاشی نکرده جز حرف و وعده وعید 

و من دادخواست دادم دادگاه برای اجراییه طلاق و حق هام بلکه تحت فشار قرار بگیره و طلاق بده 

اما داستان اصلی رو نوشتم 

من چندین سال پیش با یکی چت میکردم و ک برج شش امسال هم باهاش چت شروع کردم دوباره

صفر تا صد تاپیک ک عین رمانه نوشتم 

خلاصه چت کردیم از شهریور بعد ۶-۷ سال 

از خودش گفت از خودم شرایطم گفت 

روزانه چت کردیم 

چند بار دعوا کردیم و..

چند بار قرار بود بیاد پیشم اما نشد 

اون همدان من خراسان ۱۵۰۰ کیلومتر فاصله اس

خلاصه ک دوبار خواست بیاد نشد

الان هم می‌خوام دوسه روز برم تهران

خونوادم 😍اجازه دادن با دوستم برم

البته ناگفته نماند ب خونواده دروغ گفتم برای کارای معلمی و رسمی دارم میرم 

اینا باور کردن و میذارن برم

اون از همدان میخاد بیاد چند ساعت منو ببینه 

بنظرتون کار درستی‌ه؟ ببینمش؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چرا !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟اولن که هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد چرا اون که مرد هست پا نشه برا عشقش بیاد سمت شما مرد طالب وزن مطلوب باشه اگه از الان باید شما برید سال دیگه منتظر باشید تاپیک میزنید که خودم رو از گودال انداختم تو چاه مرد اگه غیرت نداشته باشه برا نشون دادن خواستش بیاد مرد نیست مرغه خلاصه ببخشید رک گفتم یکم با صبر وسیاست جلو برو تا بهتر بتونی تصمیم سرنوشت بگیری مگه چند سال میخوای زندگی کنی که باید رو آینده ت بجا فکر قمار کنی در هر صورت موفق باشی 

اخه چرا !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟اولن که هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد چرا اون که مرد هست پا نشه برا عشقش ...

عشق نیست

فقط رفاقته فعلا 

بعدشم من نمی‌خوام برم پیش اون

کار اداری هست

بهش گفتم گفت منم میام

الان قطار هم نیست بهش گفتم اتوبوس هست گفت نیا سخته.

نمی‌دونم چ کنم 

بعدشم اون اگر هم بیاد شهر ما نمیتونم ببینمش

خیلی شهر کوچیک و همه آشنا