زمستون با هوای سردش میتونه برای بچهها چالشبرانگیز باشه. سرماخوردگی، خشک شدن پوست و حتی مراقبت از تغذیه تو این فصل خیلی مهمه. شما چطور از کودکتون تو زمستون مراقبت میکنید؟ چه لباسهایی براشون میپوشونید که هم گرم باشه و هم راحت؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا بچه هام دو ساله شدن شبا بدون پتو میخوابیدم پتو رو میبردم دورترین جا که اگه سردم شد دستم بهش نرسه موقع خواب تن پسرم ی بلوز شلوار بافتنی میپوشیدم و جوراب بعدم میخوابیدم نصف شب هر وقت سردم میشد تو عمق خواب بلند میشدم اول پتو روش مینداختم بعد پتوی خودمو میآوردم بچه هام هیچ وقت سرما نخوردن یادمه دکتر رفتم برای قد و وزن پسر دومم گفت آخرین بار کی بیمار شده گفتم امسال که هیچی پارسالم نه یادم نمیاد سال قبل مریض شدیم یا نه اینو بگم این داستان قبل کروناس بچه هاتون چه تابستون چه زمستون وقتی نوزاده همیشه ی تیکه پارچه نازک دو لا کنید از زیر بقل تا رو باسنش موقع خواب بندازید روش هر چقدرم تقلا کنه این پارچه تکون نمیخوره اینطوری پهلو وشکمش سرما نمیخوره