2777
2789

بدن ما به مکمل‌های خاصی نیاز داره که از غذاها تأمین نمیشه. مخصوصاً برای خانم‌ها که بدنشون نیازهای خاصی مثل آهن، کلسیم و ویتامین‌ها داره. شما چه مکمل‌هایی رو واجب می‌دونید؟ آیا آهن یا ویتامین D مصرف می‌کنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دی ماهی یدونه. البته اگه کمبود داشته باشی. من کمبود داشتم باید میخوردم. خواهرمم همینطوری ماهی یدونه میخورد. بعد ازمایش داد دید دیش انقد بالائه ک.... اگه سرخود ادامه میداد حتما براش عوارض سنگین داش.

آهن ویتامین D

ویتامین B

زینک 

قرص جوشان ویتامین C

هر روز میخورم 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من خودم اینارو استفاده میکنم 

آهن 

امگا ۳

مولتی ویتامین 

منیزیم 

باید آزمایش بدی ببینی چی کم داری

به سبک زندگیت هم مربوطه ورزشکاری یا نه 

به تغذیه ات هم همینطور که همه چی میخوری یا نه

خدایا شکرت ...  

اهن و ویتامین دی و زینک و بیوتین میخورم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من آزمایش دادم بشدت کم خون بودم و ویتامین دی و کلسیمم هم کم بود... قرص آهن روزی ۲ تا باید مصرف میکنم دو هفته یه بارم قرص ویتامین دی ۵۰۰۰۰ ولی متاسفانه کلسیم نه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️