2777
2789
عنوان

شهدا هم ازم قهر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 42 پست
حتما نباید اونجا باشی که ارتباط برقرار کنی هر جا بودی متوسل شو باهاشون حرف بزن شهید ابراهیم هادی همی ...

چه جوری بهشون متوسل شدی؟

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهدا نشونه بدن؟!انسان معمولی بودن مگه پیامبر بودن ؟!

انسان معمولی بودن 

ولی جایگاه خاصی دارن پیش خدا

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
خدا رو به خودش قسم دادن یعنی خیلی دلت شکسته

🥲برام دعا کن حاجت روا بشم

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

منم ارادت خاصی بهش دارم احساس میکنم واسه هر گرهی که تو زندگیم بیوفته برم پیشش تنهام نمیذاره

من همه زندگیمو مدیونشم همه زندگیمو 

هر وقت صداش کردم جواب داد 

بارها و بارها برام نشونه فرستاده 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اع میشه بگی هزینش چه قدر شد؟

یک تومن آزمون گرفتن 

منم ارادت خاصی بهش دارم احساس میکنم واسه هر گرهی که تو زندگیم بیوفته برم پیشش تنهام نمیذاره

🙂کجا دفن هستن؟تهران؟

چه جوری بهشون متوسل شدی؟

دلی بهشون متوسل شو ، با اعتقاد و ایمان قلبی که حاجت میگیری 

باهاش حرف بزن 

چه جوری با دوستت حرف میزنی همون جوری حرف بزن باهاش 

صلوات نذر کن مثلا چهار صد تا  ، ۳۰۰ تاشو بفرست صدتاش بعد اینکه حاجت روا شدی 

یا سوره واقعه و زیارت عاشورا بخون براشون 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
من همه زندگیمو مدیونشم همه زندگیمو هر وقت صداش کردم جواب داد بارها و بارها برام نشونه فرستاده

ای خدا 🥲خیلی دوست دارم از این آدما باشم

اگه تهران هستی برو مسجد امام علی بن ابن حسین بلوار ابوذر 

پنج تا شهید دفن هستن تو حیاطش گمنامم هستن 

راستی اونجا هم هستی برای سلامتی خواهرم دعا کن🥲

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

🙂کجا دفن هستن؟تهران؟

تا جایی که اطلاع دارم پیکر ایشون هیچ وق پیدا نشده 

توی بهشت زهرا ولی یه مزار به اسم ایشون هس 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ای خدا 🥲خیلی دوست دارم از این آدما باشم

اس گلزار شهدای هویزه یه شهیدی هست به اسم علی حاتمی جوونه.....زمانی که من رفتم راهنما مون گف برا این شهید یه دونه جک بگین و بعد حاجتوتو بهش بگین ....من ازش سلامتی ی مادرمو خاستم خداروشکر حال مادرم خوب شد

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

اگه تهران هستی برو مسجد امام علی بن ابن حسین بلوار ابوذر پنج تا شهید دفن هستن تو حیاطش گمنامم هستن ر ...

نه تهران نیستم بیرجندم

باشه چشم حتما تو هم برای حاجت رواییم دعا کن