2777
2789
عنوان

خانومااا یه سوال عیدی پارسال چقد بود برای اتظامی

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبلغ عیدی در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد بود؟

🔸در سال ۱۴۰۲ مبلغ عیدی به ازای هر نفر ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و به ازای همسر ۷۰۰ هزار تومان و به ازای هر فرزند تحت تکفل ۳۰۰ هزار اعلام و واریز شد. با توجه به اینکه حداقل حقوق کارکنان ۲۰ و بازنشستگان در سال جاری ۳۵ درصد افزایش یافته، این انتظار وجود دارد که مبلغ عیدی کارکنان ۲۰ و بازنشستگان نیز ۳۵ درصد بیشتر از سال قبل باشد و در صورت اعمال چنین تغییری، عیدی افرادی که دارای همسر و فرزند هستند به بیش از ۵ میلیون تومان خواهد رسید.

🔹عیدی سال ۱۴۰۳ کی واریز خواهد شد؟

🔸معمولا با حقوق بهمن‌ماه واریز می‌شود.

🔹همه افراد مشمول دریافت عیدی خواهند بود؟

🔸به طور کلی تمامی کارکنان و بازنشستگان عیدی دریافت می‌کنند و فقط زمان و مبلغ واریزی متفاوت خواهد بود.

📝اخبار معیشتی و خدماتی

🇮🇷@yeksansazi

نه بابا عزیزم فکر نمیکنم ۲۰ تومننن به هیچ وجه

بیست تومن نیست منظورم اینکه اقایون هر چقدم بگیرن راستشو نمیگن...

ولی دومیلیون هم قطعاااا نیست بالای پنج میلیون هست

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

بیست تومن نیست منظورم اینکه اقایون هر چقدم بگیرن راستشو نمیگن...ولی دومیلیون هم قطعاااا نیست بالای پ ...

آره دیگه مشکل همینه اما باید زرنگ باشیم دست به یکی کنیم ما خانوما بفهمیم 😂😂😂👍👍

والا منم بیخبر عزیزم ی روده راست بنظرت پیدا میشه تو شکم اقایون؟؟؟ نگو که دلم خیلیییی پره حیف اسلام د ...

پس یعنی همشون این شکلی ان؟؟؟ یا من تنها بدبختم؟؟؟ بقران دایی های من کل کارت های حقوق و همه چیون دست زناشون من مثل عقب مونده ها جرعت ندارم بپرسم 

مبلغ عیدی در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد بود؟🔸در سال ۱۴۰۲ مبلغ عیدی به ازای هر نفر ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار توما ...

پس امسال نزدیک یه میلیون بیشتر شده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

مبلغ عیدی در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد بود؟🔸در سال ۱۴۰۲ مبلغ عیدی به ازای هر نفر ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار توما ...

پارسال برای دونفررررر فقط ۳۲۰۰ بوده .تازه حقوق هم ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده امسال

پس یعنی همشون این شکلی ان؟؟؟ یا من تنها بدبختم؟؟؟ بقران دایی های من کل کارت های حقوق و همه چیون دست ...

چی بگممم......  ماهنوز عقد نکردیم نتمزد هستیم از تعصب بیجا نمیزاره برم سرکار خودشم ی روده راست تو شکمش نیست من که دیگه بریییدممم از دستش خون منو کرده تو شیشه

اوایل دست و دلباز بود خودشو پولدار نشون داد بهم الان هر چی میگذره............

بخدا نمیدونم با این مرد چه کنم😭😭😭😭😭

چی بگممم...... ماهنوز عقد نکردیم نتمزد هستیم از تعصب بیجا نمیزاره برم سرکار خودشم ی روده راست تو شک ...

الهی بگردم من که نامزد بودم دل و جرات نداشتم بپرسم که . الان یکسال و خورده ای ازدواج کردم انقد روزن زن و اینا عیدی دادن نگفت چنان جنگی را انداختم ببینم درست میشه یا ن .واقعا زور داره بخدا دروغ گفتن به کجا میرسن نمی‌دونم هیچکس حقوق دقیقشون نمیدونه بخدا .همسر شما تو چه ارگان و کدوم شهرید ؟

الهی بگردم من که نامزد بودم دل و جرات نداشتم بپرسم که . الان یکسال و خورده ای ازدواج کردم انقد روزن ...

خدانکنه عزیزم😭💔

والا میگم هنوز عقد نکردیم منو نشونده تو خونه تعصب و شکاکیش خون به جیگرم کرده فوق العاده مرموز و توداره😭😭😭💔💔💔💔 تا میگم نمیخوامت تهدید میکنه 😭😭

منم دوسش دارم ولی هم چی دوست داشتن نمیشه زن و بچه باید شکمشون سیر بشه عشق تنها که نون اب نمیشه😭😭😭😭

بخدا دوسش دارم موندم چه کنم با این مرد....

دعا کن برام خدا عاقبتمو باهاش بخیر کنههه😭😭😭