2777
2789
خب منم موندم چیکارکنم باید جهاز برون بگیرم نگیرم چطوریاس

اصلش امضا کردن اون سیاهه جنسات توسط شوهرته.بقیش چرته

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور رسمه ولی ما اجرا نکردیم

جهاز اماده میکنن خونه پدرزن چند تا وانت مثلا پنج تا میگیرن مثل قطار میبره همه هم دنبالش با ماشین بعد هم خونه دامادو میبینن هم جهازو نمی دونم کامل گفته باشم یا نه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
نمودونم فک‌کنم‌میان جهازو میبنن ملت

اها. براما شب بعد از اینکه از تالار میایم فامیلای نزدیک میان خونه عروس نگا میکنن میرن

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

بعدشم که میان میبینن یه عده از حسودی پره های دماغشون به گوششون میرسه و بعدشم که به محض اینکه پاشونو میذارن بیرون شروع میکنن حرف زدن پشت سر عروس و خانواده ش......دیگه نمیگم چون خودتون میدونید چیا میگن😆

❤خدا جونم مراقب عشقم باش❤
بعدشم که میان میبینن یه عده از حسودی پره های دماغشون به گوششون میرسه و بعدشم که به محض اینکه پاشونو ...

اره واقعا من مادرشوهرم از حسادت نیومده هنوز جهازمو ببینه😐خونه مونو

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم
بابا ما اصلا رسم این امضا کردنو این جیزاهم نداریم

ما امضا رو داريم

مثلا پدر شوهر و با دايي شوهر و عموي شوهر يه چند تايي مرد ايست جهاز رو امضا ميكنن كه اينارو خونواده دختر داد خداي نكرده برا زمان طلاقه اين 

ايشالله قسمت هيشكي نشه طلاق

بابا ما اصلا رسم این امضا کردنو این جیزاهم نداریم

اتفاقا این بخاطر خودت خوبه.اینکارو حتما بکن. خدایی نکرده فردا اگه مشکلی پیش اومد یه مدرکی دستته که این جنسا مال خودته خودت خریدی.

الان داغی نمیفهمی😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».