2777
2789

رسم جهازبرون نداریم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

متنفرم از این رسم اه 

با اینکه دستمون به دهنمون میرسه و سعی میکنیم کامل جهاز بدیم ولی واقعا خیلی مضحکه همه چیش من که موقع ازدواجم اگر خونه واسه خودم باشه ریز ریز همه چی رو میبرم اگر ن مستاجر باشم بازم نه کسیو دعوت میکنم نه کارای دیگه هرکی خواست خودش بیاد خونمو بیینه دیگه قدمش رو چشم نمیتونم بگم نه ولی چون اولا تو فامیل همه نوع وضعیت مالی داریم دوس ندارم کسی حسرت بخوره یا کسی که بهتر از من جهاز داد چرت و پرت بگه هم اینکه مهمتر از اولی ملاک دختر جهازش نیست که متاسفانه فکر میکنن خیلیلا جهاز هرچی بهتر باشه دخترم بهتره و زندگی قشنگتر و بخاطر همین چشم و هم چشمی زیاده

به هر کی که تورو دید بگو عاشــــــــقــــتــــم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما امضا رو داريم مثلا پدر شوهر و با دايي شوهر و عموي شوهر يه چند تايي مرد ايست جهاز رو امضا ميكنن ك ...

ما ک اونو تومحضر گفتن بنویسین چقد جهیزیه دادین 🤔من حتی طلاهامم ب عنون جهاز نوشتم😆

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم

نگیر بابا به بقیه چه ربطی داره ک ما چی خریدیم منم نمیگیرم شوهرم هی میگفت ما رسم داریم گفتم خودتونو اصلاح کنید😁😁

میشه واسه اینکه عروسیم به خوشی بگذره یه صلوات بفرستین🌹
اها. براما شب بعد از اینکه از تالار میایم فامیلای نزدیک میان خونه عروس نگا میکنن میرن

ما این مدل داریم اون جهاز دیدنه نه جهاز برون 

جهاز برون  همون دیگه فامیلای نزدیک عروس دومادن که کل جهیز را با هم میبرن مثلا تعداد وانت بالاتر بهترخخخخخ

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اتفاقا این بخاطر خودت خوبه.اینکارو حتما بکن. خدایی نکرده فردا اگه مشکلی پیش اومد یه مدرکی دستته که ا ...

خب اخه من تو محضر این کارو کردم😐😐😐😐

دوستم بنده خدا جهیزیشو دست تنها چید و تزیین کرد کلی.خانواده شوهرش اومدن همه جا رو ریختن به هم و رفتن.میگشتن رو وسیله ها مارکشو پیدا کنن ببینن چیه تا دره زودپزشو باز کردن دیدن تمام قاشق چنگالارو بررسی کردن....تمام لباسای تو کشو رو ریختن بیرون دیدن تا لباسای زیرشونو....خیلی بی شخصیت بازی دراوردن واقعا اونروز ناراحت شدم برای دوستم 

❤خدا جونم مراقب عشقم باش❤
این رسم چه مشکلاتی که پیش نمیاره یکی داره میده یه بیچاره نداره درحدضرورت لطف میکنه ومیده ولی اماااان ...

اره دقیقا باورت میشه من دو سرویس قابلمه گرفتم مادرشوهرم میگف ی سرویس دیگه بگیر برا مردم حرف درنیارن گفتم مگه میخام چیکارکنم سه تا سرویسو

چیکار کردی دقیقا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

ما نه جهاز برون داریم‌ نه جهاز بینون نه امضا

کلا با این رسمها تو سرزمین عجایب نی نی سایت آشنا شدم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

تو محضر مگه جهاز خريده بودين

اخه ليست جهاز نوشته ميشه مثلا دو تا فرش ماشبني يا دستباف سريس خواب كمد ويترين مبل آبموه گيري 

اينجوري ليست ميكنن 

قبلا قيمتاشم مينوشتن

دوستم بنده خدا جهیزیشو دست تنها چید و تزیین کرد کلی.خانواده شوهرش اومدن همه جا رو ریختن به هم و رفتن ...

چقد بی شخصیت واقعا انگار اونا میخان زندگی کنن بااون وسایل اون لباسا