2777
2789
عنوان

تهرانی ها بیایید

81 بازدید | 13 پست

کسی می‌دونه شهرک صدرا تهران چه جور جاییه 

همون ک غرب تهرانه و سربزه  و خونه هاشم قدیمیه و نهایت شش طبقست 

عظیمیه کرج بهتره یا شهرک صدرا تهران 

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدرا بهتره تو بافت تهرانه اما عظیمیه کرج با وجود اینکه جای خوبیه اما از تهران دوره برای کار و ...

شما میشناسید شهرک صدرارو؟ رفتید تا الان؟ اگر میشناسید چه جور جاییه؟

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
حتی اگه غرب تهران باشه و خونش قدیمی تر؟

خونه نداریم عظیمیه هست میدون اسبی امکانات زیادی ندارع فقط بخاطر نیکا مال مهرداد مال هست که قیمت های بالایی داره 

و شلوغی خیلی زیاد بخاطر دور دور شبانه من ترجیحم تهران هست 

خونه نداریم عظیمیه هست میدون اسبی امکانات زیادی ندارع فقط بخاطر نیکا مال مهرداد مال هست که قیمت های ...

ممنونم از راهنماییتون♥️

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
اگه قصدتون کرج هست جهانشهر خیلی خوبه اما کاملا با خونه های الهیه تهران هم قیمت هست مهرشهر ارزون تر ه ...

جهانشهر خیلی دلگیره .معمولا خیابونای تنگ با درختانی بلند داره و اغلب تاریکه.مهرشهر هم فاز یک و دوش خوبه ک هم از مرکز شهر دوره .هم خیلی سگ دارن و من روی این موضوع حساسم🥲

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
جهانشهر خیلی دلگیره .معمولا خیابونای تنگ با درختانی بلند داره و اغلب تاریکه.مهرشهر هم فاز یک و دوش خ ...

مهر شهر جهانشهر خیلی بهتر از عظیمیه هستند کلا از هر نظری اگه با خیابون هاش کنار بیاین به نظرم جهانشهر جای عالی هست 

مهر شهر جهانشهر خیلی بهتر از عظیمیه هستند کلا از هر نظری اگه با خیابون هاش کنار بیاین به نظرم جهانشه ...

حالا غرب تهران ،اطراف دهکده المپیک و همین شهرک صدرایی ک گفتم بهتر از جهانشهره؟

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀