2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابان

شاید روز تولدت هم مهم بوده.من دی ماهی ام از گوگل زدم گارنت بود ولی یه پیج بود گفت تاریخ تولدت رو دقیق بفرست اونم گفت آمتیسیت.میگم شاید چه روز باشی مهمه.اون پیج خصوصیات اخلاقیم رو دقیق گفت انگار که منو میشناسه

شاید روز تولدت هم مهم بوده.من دی ماهی ام از گوگل زدم گارنت بود ولی یه پیج بود گفت تاریخ تولدت رو دقی ...

من رفتم سنگ بگیرم ازم نپرسید چه روزی ، شایدم به خاطر همونه.

حالا آمیتیست همون کوارتز بنفشه ، یه دونه ریز بگیر گردنی ، اگر نتیجه گرفتی سرویس کاملش رو بگیر.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

من رفتم سنگ بگیرم ازم نپرسید چه روزی ، شایدم به خاطر همونه.حالا آمیتیست همون کوارتز بنفشه ، یه دونه ...

آره برم دوتاش هم امتحان کنم یه مدت ببینم کدوم درسته.حتی جنسیت هم مهمه.ولی تاثیرات گارنت هم خوندم دیدم خیلی بهش نیاز دارم😅😅