2777
2789

هیچ وقت برای اینکه مورد پَسند کسی باشیم آزادگی و اَرزش خودمون رو پایین نیاریم...برای رسیدن به کسی یا پول ، شغل ، تحصیلات اَرزش خودمونو حفظ کنیم...چون خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست که بااَرزش تر از تموم دنیاست....زمانی که اَرزش خودمونو بدونیم و آزادگی خودمونو حفظ کنیم همه چیز به سمت ما میاد و گِره های زندگی باز میشه...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میرن،همونجوری که خیلی زود میرن سمتش،خیلی زود هم مثل دستمال کاغذی استفاده شده میندازنش دور

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هیچ وقت برای اینکه مورد پَسند کسی باشیم آزادگی و اَرزش خودمون رو پایین نیاریم...برای رسیدن به کسی یا ...

داداش چی گیفتی😂

یکی از دخترای فامیل به پسراش خیلی نخ میده و می‌چسبه بهشون میخواستم ببینم نظر پسرا درموردش چیه؟

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس 

آره میرن،همونجوری که خیلی زود میرن سمتش،خیلی زود هم مثل دستمال کاغذی استفاده شده میندازنش دور

یعنی باهاش ازدواج نمیکنن؟

یعنی باهاش ازدواج نمیکنن؟

😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه اصلا فقط برای دوستی اونم ازت سو استفاده میکنن فقط اونم از شهوتهیعنی چنین کاری کردی فکر ازدواج و ...

ولک یکی از دخترای فامیل به پسراش خیلی نخ میده و می‌چسبه بهشون میخواستم ببینم نظر پسرا درموردش چیه 

من اتفاقا اصلا اینکارو نمیکنم غرورم اجازه نمیده

منظورم اینکه اونقد جذبش نمیشن ؟😂😂🤦🏻‍♀️

نه نمیشن.