2777
2789
عنوان

پیوست برای رابطه خارج از ازدواج

480 بازدید | 25 پست

چن روز پیش ی تاپیک با این مضمون گذاشتم و خیلیا موافق چارچوب من بودند و خیلیا مخالف چارچوب من

میگن ازدواج دختر رو ی کالا معرفی میکنه ک بعد محرمیت میتونی ازش استفاده کنی

بیا از این دید نگاه کنیم ازدواج ی سپر قوی و محکمه همه رابطه ها میتونن تموم شن

ولی ایا تو رابطه خارج از ازدواج تو وقتی خیانت دیدی میتونی شکایت کنی 

میتونی مهریه ک حق قانونی توهه دریافت کنی مقری ک برای تو قرار داده شده؟ 

تو میتونی بگی احساسات تو ضربه خوردن و بابت تو دادگاه صحبتی بکنی؟ 

برام مهم نیست بقیه راجب چارچوبم چی فکر میکنن من دوسش دارم

ب امید اینکه ی روز ی جامعه فهیم تر تحویل جامعه بدیم ن فق ی اصطلاح دهن پر کن روشن فکر! 

اون چیزی که خدا گذاشته به هزار و یک دلیل... که ما از بعضیش اطلاع داریم .. اون درسته تماااام 

کراش و رل و دوست و....... همه اینا اشتباهه .هر چی خدا میگه بخاطر خودمونه . فطرت انسان خیلی پاکه حیفه واقعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج دختر رو کالا معرفی میکنه ؟ بعد هرزگی باعث افتخار و ارزشه ؟

به اونا توجه نکن الان هرزه و تن فروش تو فضای مجازی زیاد شده میان کامنت میذارن کار خودشونو با کلمات خوشگل توجیه میکنن

بدبخت آزادی که لق دهن هرزه بشه

موافقم ولی برای همون ازدواج هم نیازه که یه مدت با طرف دوست باشی تا ببینی اخلاقشو رفتارشو بشناسیش 

اگه قراره دروغ بگه خسیس باشه خائن باشه خودشو تو همون دوران نشون بده و الکی وقت و عمر تورو از این دادگاه به اون دادگاه نگیره

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

صد درصد موافقم

من احساساتم ایمن تر خواهد با ازدواج تو فکر کن با محرم شدیم اما اگ ی ذره خارج از احساس خوب من حتی اون رابطه جنسی رو خراب کنه من میتونم شکایت کنم ک منو اذیت میکنه! 

ولی اگ کسی قبل ازدواج رابطه داشته باشه نمیتونه شکایت کنه

چرا؟  چون میگن طرف در اون عین لذت میبرده پس شکایت جایز نیست حتی اگ فریب خورده باشه

کاش جامعه ما چشمشو باز کنه

موافقم ولی برای همون ازدواج هم نیازه که یه مدت با طرف دوست باشی تا ببینی اخلاقشو رفتارشو بشناسیش اگه ...

دقیقا لطفا تاپیک قبلمو بخون

من خودم تو رابطم اما منظورم ی رابطه درسته! 

ازدواج یک قرارداد هستش

ربطی به کالا بودن نداره

افراد امضا میدن که متعهد هستن 

امضا میدن که به اصولی که شما میخواهید ، پایبند هستن

پس تو میتونی برای طرف هزینه کنی،  هم روحی و هم جسمی‌.

رابطه خارج از ازدواج فقط به یک نفر ضرر میزنه ، اونم دختر هست

ضررش هم بکارت و باکرگی ؤ ...نیست .

ضررش خیلی بیشتر و طولانی مدت تره.

همون «اایزابل» هستم.

ازدواج دختر رو کالا معرفی میکنه ؟ بعد هرزگی باعث افتخار و ارزشه ؟به اونا توجه نکن الان هرزه و تن فرو ...

نمیدونم واقعا احساس کردم باید اینو توضیح بدم ازدواج ی امر خیلی خاصه

فکر کن فیلما و مجازی و..  چقد این رابطه های خارج از ازدواج و خیانت رو راحت رواج داده ک تو جامعه انقدر ساده دونسته میشن

الان دادگاه پر از زن ها و مردهاییه ک ب هم خیانت کردن

ازدواج یک قرارداد هستشربطی به کالا بودن ندارهافراد امضا میدن که متعهد هستن امضا میدن که به اصولی که ...

به هر دو طرف ضررهای جبران ناپذیر میشه میگفت اگ اون رابطه به هر دلیلی ب ازدواج ختم نشه روحیه دو نفر بشدت اسیب میبینه

و شاید ترمیم نشه

دختر ها حساس ترند حیف نیست ادم مراقب نباشه؟ 

موافقم ولی برای همون ازدواج هم نیازه که یه مدت با طرف دوست باشی تا ببینی اخلاقشو رفتارشو بشناسیش اگه ...

اونم چهار چوب داره بنام آشنایی قبل ازدواج . حتی محرمیتی هم میتونن بخونن که بیش تر اشنا شن و صحبت کنن 

ی الگوی قوی جلو چشممونه و کوریم نمی‌بینیم  فقط زرق و برق و ظاهر رو می‌بینیم  و داریم به سرعت همون الگوی به فنا رفته رو تقلید میکنیم    ی مستند دیدم ی خانم آمریکایی مجرد که ۴ تا نوزادش فروخته بود ازش پرسیدن آرزوت چیه؟  گفت روزی برسه بتونم ازدواج کنم همسر داشته باشم وبچه دار بشم     و من ماندم حس اون خانم به نوزادهاش چه بود به رابطه   واقعا موقع رابطه جنسی چه حسی داره؟  اون ۹ماه به بچه چه حسی داره موقع زایمان؟ بعدش؟  چطور ۲۰ سی سال بعد بلوغ میشه به روشی زندگی کرد و روزگار گذروند که پسندت مطابق طبیعتت نیست  

اونم چهار چوب داره بنام آشنایی قبل ازدواج . حتی محرمیتی هم میتونن بخونن که بیش تر اشنا شن و صحبت کنن

همین مونده صیغه طرف شم که بخوام باهاش آشنا شم 

به هر حال هر کس هم چهار چوب خودش رو داره تو چهار چوب من صیغه جایی نداره

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

یادمه نوشته بودن ک حتی ابراز احساسات خیلی زیادی نکنن ک اگ نشد اسیب نبینن ببین چقد ب روحیه ما فکر شده

بعد طرف رابطه جنسی داره و روح و جسمش بعد اون رابطه فرو پاشیده میشه..