2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

👌خطراتی هستن که عقلا پیش بینی می کنیم و براش تدبیر می چینیم: عبور از خیابان و ...

👌خطراتی هستن که می تونیم احتمالش رو بدیم اما آنچنان توانی واس عدم وقوعش در چنته نداریم: مثلا یه مجنون چاقوکش در سطح شهر ....

👌خطراتی هستن که نه می تونیم پیش بینی میکنیم نه .... و فقط بعد از حادث شدن متوجه میشیم عه! چی شده ...

ان شاءالله با دعا (بعد از نماز سریع ول کن و دعا کن) و صدقه همه رو دفع و رفع کنیم! 🌺🍃👌🙏🍃🌷

🌷امام سجاد (ع) فرمودند: به راستي که دعا، بلا را برگرداند، آن هم بلاي حتمي را. دعا بلايي را که نازل شده و آنچه را نازل نشده دفع مي‌کند. 

🌷امام باقر علیه‌السلام می فرماید:«صدقه هفتاد بلا را از انسان دور می کند و نیز مرگ سوء را از انسان دور می نماید؛ چرا که صاحب صدقه هرگز با مرگ سوء از دنیا نمی رود.»

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 🌷

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام  🌺🌷

🌺🍃🍃🌷   🌺🍃🌷   🌺🍃🌷  🌺🍃🍃🌷

نداند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خیلی التماس دعا برادر . میگن دعا در حق همدیگه ان شاالله مستجاب میشه🤲🏻

احسنت. إن شاءالله من در حق شما دعا میکنم و شما هم در حق حقیر دعا بفرمایین....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

نداند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار

احسنت. إن شاءالله من در حق شما دعا میکنم و شما هم در حق حقیر دعا بفرمایین....اللهم صل علی محمد و آل ...

سلام خیلی ممنونم از لطفتون زنده باشید ان شاالله 🤲🏻 اللهم عجل لولیک الفرج بحق الحسین علیه السلام 😥🤲🏻 

اگر قابل باشم حتما دعاگو هستم . 🤲🏻 التماس دعا حاجت دارم