2777
2789

من دیگه از همه مدل نون زده شدم لواش و تافتون و بربری و سنگک 

اوتمیل و تخم مرغ و لوبیا و عدسی و کلپچ و حلیم و آشم نمیخوام

صبحانه ای سراغ ندارین خیلی خوشمزه باشه اون بالایی ها هم نباشه؟

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

آبگوشت توی لیستت نبود😁

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

صبحانه فرانسوی برو بیرون بخور حالشو ببر من که خیلی دوس دارم 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنکیک

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آبگوشت توی لیستت نبود😁

نه حبوبات و رب گوجه نمیخورم اصلا پس آبگوشتم کنسله

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

نون تست و بزار تو میکر .میتونی روشونو کره و مربا و پنیر هم بزنی یا هر چی دلت خواست .

پسر من صبحا فقط اینو میخوره میره مدرسه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

آره از ۷۶ شدم ۵۸

من شیر میدم .هر کاری میکنم لاغر نمیشم .خوش به حالت 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

منم باردارم الان دیگه ۵۸ نیستم چاق شدم باید بعد زایمان دوباره لاغر کنم

اگرم چاق بشی وزنت مناسب بود قبل بارداری 

برنجمو میخوام کم کنم ببینم تاثیری داره

ما جنوبی ها ی صبحانه داریم به اسم بِلالوت 

ی نوع رشته مثل رشته سوپی رو ۱دقیقه تو آب درحال جوش میریزیم و آبکش میکنیم بعد لایه لایه تو دیگ که یذره روغن ریختیم دم میدیم ،ی لایه رشته ی لایه شکر و پودر هل و زعفرون تا آخرین لایه ،مزه بهشت میده 

تخم مرغ هم هم بزنید بعد تو روغن درست کنید یکدست بشه بزارین کنارش اووووف

ما جنوبی ها ی صبحانه داریم به اسم بِلالوت ی نوع رشته مثل رشته سوپی رو ۱دقیقه تو آب درحال جوش میریزیم ...

😃وای چه گفتی رشته خوشم اومد 

دلم اینقدر هواااای جنوبو کرده دارم گفتی دلم پر کشید برای دریای خلیج فارس الان دو هفته است میگم دلم بوشهرو میخواد دلم هرمزگان میخواد قشم و کیش خوزستان آبادان و اهواز سر صبحی هوایی شدم.از کدوم شهرید شما