2777
2789
عنوان

یه صبحانه ی متفاوت و خوشمزه پیشنهاد بدین😋

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 25 پست
از این نون مربعی ها داری؟بهت یک دستور خوشمزه بدم

بهم یاد بده میرم میخرم 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بندرعباس عزیزم ،تشریف بیارین الان هوا عالیه

آخ 🥲🥲

استراحت دارم جای من لذت ببر لطفا😃

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
بهم یاد بده میرم میخرم

خب ببین 

تخم مرغ و شیر و شکر و وانیل و نون تست و کره.

تخم مرغ هارو قشنگ بهم میزنی بعد بهشون شیر و شکر و وانیل اضافه میکنی ، و خیلی خوب هم میزنی که شکر ها حل بشه

نون تست رو توی مواد میزنی و سریع در میاری

ببین اگر طول بکشه ، نون وا میشه و خراب میشه

کره رو روی ماهیتابه میذاری تا باز بشه

نون خیس شده رو روی تابه میذاری و هی چپه راسته میکنی تا رنگش یک ذره طلایی بشه

بعدش آماده میل کردنه😀خیلی زود و خوشمزه اس

برای دو نفر : 

۴ تا نون

۲ تا تخم مرغ 

نصف لیوان شیر 

۲ قاشق بزرگ شکر 

نوک قاشق کوچیک وانیل 

کره هم به مقدار لازمه

همون «اایزابل» هستم.

خب ببین تخم مرغ و شیر و شکر و وانیل و نون تست و کره.تخم مرغ هارو قشنگ بهم میزنی بعد بهشون شیر و شکر ...

وای مرسی عزیزم 😃

چه خانم خوبی هستی شما اینهمه وقت گذاشتی نوشتی 

متشکرم🫂

سلام ببخشید مزاحم شدم این گروه نارنجی برا رژیم و اینا برا کس دیگ ای هم جا داره منم ببری میخوام لاغر شم انگیزه ندارم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

واقعا خانومم اگ خواستی وویس میدم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سلام عزیزم تو یکی از تابیکات برای انتخاب رشته یکیو راهنمایی کرده بودی من رشته ی مدنظرم حقوق یا روانشناسی مدیریت یا حسابداری هم بدم نمیاد ولی شدم حقوق و روانشناسی اشباع شده ولی به حسابداری خیلی علاقه ندارم ! باز نمیدونم واقعا رتبمم حدودا ۴ هزار اینا بشه تو شهر خودمون میخوام برم که تهرانه 

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️