2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خيلي زبونش تلخه

134 بازدید | 10 پست

سلام صبحتون بخير مادرشوهرم هميشه حاضر جوابي ميكنه واسه همه چي نظر دهي ميكنه مثلا دیشب خونشون لسديم پسرم ٢سالشه گريه ميكرد شوهرم گف أين بچه از صبح داره بهانه ميگيره مادرش با صداي بلند ميگه من بودم سرگرمش كنم ٥تا بزرگ كردم بلد نيستين شما بارها اينو تكرار كرد كه ديدي چجوري بلد بودم

خداجونم ميدونم كه صدامو ميشنوي و بهترينارو برام رقم ميزني

بخدا از حرص تاالان بیدارم نمیدونم من خيلي حساس شدم روي حرفاش يا مقصر اونه كخ توي هر چيزي دخالت ميكنه

يكم بعد ميگه بچت زرد شده بعد ميگه من فهميدم گوش درد داره ميگه نه اون كلا بدش مياد كسي به كوشي دست بزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهر منم خیلی دل میشکنه خدا از سر تقصیراتش نگذره الهی

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
مادر شوهر منم خیلی دل میشکنه خدا از سر تقصیراتش نگذره الهی

الهي امين حالا انقد حرصم گرفته نمیدونم بهش زنگ بزنم بگم يانه

خب توعم تلخ باش جوابشو بده نمیگم بی احترامی کن ولی ساکت هم نمون

نمیدونم امروز بهش زنگ بزنم بگم رفتاراش بده يانه تاحالام ازاينكارا نکردم 

وای چقدر بزرگش میکنی

لطفا گند نزنید ب رابطه هاتون

حالا بزار بگه،چی میشه

مگه اتفاق بزرگی میوفته اگه چهارتا کلمه بگه. 

بیخیال باش بابا،یگم بزرگ شید و با سیاست .والا من جات بودم با سیاست میگفتم اره خب شما تجربه داری و ما اول راه . اسمون ب زمین هم نمیرسه 

از کاه کوه نسازید 

خدايا آن ده ,كه آن به

نمیدونم امروز بهش زنگ بزنم بگم رفتاراش بده يانه تاحالام ازاينكارا نکردم

نه زنگ نزن ولی اگه مثلا قضیه دیشبو تکرار کرد بگو مادرجون از این ببعد میارم شما سرگرمش کن اونکه حوصله اشو نداره قطعا دوبار ببری دفعه سوم نظر بیخود نمیده

وای چقدر بزرگش میکنیلطفا گند نزنید ب رابطه هاتونحالا بزار بگه،چی میشهمگه اتفاق بزرگی میوفته اگه چهار ...

انقد تو موقعيت هلي مختلف حرف باخودم زده كه الان همه چيش رو مخمه فقط میخاد بگه من همه چي بلدم شما بلد نيستين

انقد تو موقعيت هلي مختلف حرف باخودم زده كه الان همه چيش رو مخمه فقط میخاد بگه من همه چي بلدم شما بلد ...

باشه ،بازم تو محترم باش. کسی از احترام کوچیک نمیشه ولی با بی احترامی هر کار کنی آدم قبلی نمیشی

رابطه کم کن نهایتا ولی احترامتو نگه دار

خدايا آن ده ,كه آن به