2777
2789
عنوان

سوال امتحانی تاریخی نی نی سایت

178 بازدید | 24 پست

اولین کسی که در نی نی سایت تایپیک گذاشت که بود و چه کرد؟ 1/5 نمره

اولین کسی که کامنت گذاشت زیر تایپیک که بود و چه کرد و جنسیتش که بود؟ 2 نمره

نی نی سایت چه سالی افتتاح شد؟ 2 نمره 

تعداد زنان ناصرالدین شاه بیشتر بوده اند یا تعداد تعلیقی های نی سایت؟ ۱/۵ نمره

چرا نی نی سایت به دارک وب معروف است؟ 2نمره

چرا بحث های خیانت و خاله زنکی در نی نی سایت بیشتر مورذ توجه میگرفت و میگیرد؟ 2 نمره

هارلی کویین کاربر معروف که بود و چه کرد؟ 3 نمره

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا امتحان از ۲۰ نمره نیست؟ ۶نمره

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

سوال دومت رو من اون قسمت جنسیتش رو میدونم زن بود زمانی که با این سایت آشنا شدم سال۹۴ اصلا مرد نبود حتی بچه مدرسه ای هم نبود

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

1. اولین کسی که در نی نی سایت تایپیک گذاشت که بود و چه کرد؟ (1.5 نمره)

یک مادر جوان که به شدت نگران بود چرا نی‌نی‌اش شب‌ها از ساعت 3 تا 5 گریه می‌کند. این تایپیک بعدها با نام "راز ساعت 3" معروف شد.

2. اولین کسی که کامنت گذاشت زیر تایپیک که بود و چه کرد و جنسیتش چه بود؟ (2 نمره)

کاربری با نام "ببعی خسته" که جنسیتش "نامعلوم ولی به احتمال 90% زن" بود، کامنت گذاشت: "نی‌نی‌ت طلسم شده! آبجوش با گلاب بده." و بعد خودش کامل ناپدید شد.

3. نی نی سایت چه سالی افتتاح شد؟ (2 نمره)

سال "پیش از میلاد مادران خاله زنک" تخمین زده می‌شود، اما تاریخ رسمی 1381 شمسی است.

4. تعداد زنان ناصرالدین شاه بیشتر بوده‌اند یا تعداد تعلیقی‌های نی نی سایت؟ (1.5 نمره)

ناصرالدین شاه خیلی سعی کرد رکورددار باشد، اما تعداد تعلیقی‌های نی‌نی سایت از مرز 100 هزار نفر گذشته و او شکست خورد.

5. چرا نی نی سایت به دارک وب معروف است؟ (2 نمره)

چون رازهای خانوادگی و خصوصی افراد مثل سریال‌های ترکی در آن افشا می‌شود. همه معتقدند "کسی آنجا ناشناس نمی‌ماند".

6. چرا بحث‌های خیانت و خاله زنکی در نی نی سایت بیشتر مورد توجه قرار می‌گرفت و می‌گیرد؟ (2 نمره)

چون کاربران نی‌نی سایت به دنبال سوژه و هیجان زودگذر هستند و وقتی یک بحث خیانت داغ می‌شود، همه حس می‌کنند کارآگاه خصوصی‌اند.

7. هارلی کویین کاربر معروف که بود و چه کرد؟ (3 نمره)

هارلی کویین یک کاربر افسانه‌ای بود که در همه تایپیک‌ها کامنت می‌گذاشت: "از شوهرت طلاق بگیر!"، حتی اگر موضوع تایپیک درباره پخت شیرینی یا خرید مبل بود. پس از مدتی، به دلیل همین شع

ار، او را تعلیق کردند.

دهه هشتاد نبود؟

نه آشنایی خودم رو میگم من سال ۹۴ با یه سرچ تو گوگل واسه رسیدن به جواب سوالم با اینجا آشنا شدم اون زمان سایت خوب و آموزنده ای بود 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞