2777
2789

اونم بعد حدود ۱۵ سال جدا شده یه پسر ۱۳ ساله داره پیش خودشه

من بعد ۷ سال 

من بچه ندارم 

خیی حمایتگر و عاقل و دوستم داره و با عاطفه اس و روحیش خیلی جوونه و درکم میکنه. 

فقط نگرانیم بچه شه نتونه با من کنار بیاد یا مادره بفهمه میخواد ازدواج کنه اذیت کنه

چی کار کنم؟ 

چه شرطی بذارم

میگه تو برام خیلی مهمی و باهات ارامش دارم هر شرطی بخوای من فراهم میکنم

جهازم نیار خودش همه چی داره

میگه فقط خودتو میخوام و اصلااااا نیازی به کمک پدرت نیس

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

بچه نه اصلا 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پسرشون حرف بزنین ببینین تو چه شرایطیه نظرش نسبت شما و ازدواج شما با پدرش چیه؟‌ 

شرط مگه تو دفتر ثبت بشه و گرنه خیلیا به شرطشون بعد ازدواج عمل نمیکنن

پسر نوجوون ۱۳ساله تو بلوغ و رشد و خیلی حساس و عاطفی 

بهش بگین که  قرار نیس جای مادرشو بگیرین ولی مثل یه مادر میتونین بهش محبت کنین و مثل خانواده خودتون براتون عزیزه 

اگ اون آقا شما رو دوست داره و عاقلانه و سنجیده برخورد میکنه و شما مناسب میدونین ایشون رو  حتما باید با پسرشون هم کنار بیاین چون شما قرار زندگی ۳نفره رو شروع کنین  و شرایط تازه ای رو تجربه کنین که مسلما رفتار و گفتار و تعامل  شما با فرزند ایشون  در بهتر یا بدتر شدن زندگی جدیدتون تاثیر زیاد داره

رفتار خواستگارتون رو با پسرش  خوبه  اگ با هم صمیمی و دوست باشن  پذیرش پسرش راحت تر هس .

البته  شما هم باید بپذیرین که علاوه بر شوهر جدید  یک دفعه صاحب  پسره ۱۳ساله میشین که اطلاعی از  شرایط زندگی قبل طلاق پدر ومادرش ندارین باید باهاش مهربان باشین و درکش کنین و سنجیده و خوب رفتار کنین 

ان‌شاءالله خوشبخت بشین 

سلام

کسی که ازت این همه چیز می‌دونه و تو ازش به این شناخت رسیدی که حمایتگر و..هست دیگه این از مراحل آشنایی خواستگاری گذشته و این نشون میده پیش زمینه احتمالا خیلی اتفاقات افتاده.

فقط این بدون اون پسر جزیی از وجودشه نمیتونه نادیده بگیرتش میتونی مادر یه بچه ۱۳ ساله بشی با یه پسر غریبه یه جا خونه زندگی کنی  با مشکلات احتمالی آینده میتونی کنار بیای؟

اختلاف سنیتون چقدره؟

یه بار جدا شدی تجربه کسب کردی تجربت به کار بگیر از رو نیازهای وارد رابطه نشی با هیچ کیسی چون وقتی نیاز رفع بشه اون موقع دلیل برا موندن و تحمل اون کیس دیگه نداری.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم