2777
2789

سلام دوستان 

من ۱۲ سال پیش بینی عمل کردم البته دو بار پیش دکتر خودم 

همه جای بینی من اوکی هست و راضی هستم ولی فقط نیمرخ بینیم رو دوست ندارم یه مقدار قوسش زیاده

سه تا دکتر پیدا کردم که می خوام برم پیششون یکی دکتر شهیاد سامانی ، حمید رضا مفرد و حسنانی 

می خواستم بدونم کدوم یکی از این دکتر ها کارشون خوبه ، اگر کسی میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه

دکتر سامانی که بهش پیغام دادم تو واتساپ عکس فرستادم میگه قد بینیت ، یعنی پروجکشن بینی زیاده اگر کم بشه قوس کم میشه، ولی به نظرم فرم صورت من جوری هست که بینی کوتاه بهم نمیاد  ، البته دیدم یه سریا  تو نی نی سایت ازش خوب ننوشتن 

بعد هم من الان فیلر زدم به بینیم قوسش کم تر شده و خیلی خوب شد با فیلر ، ولی باید مرتب بزنم چون ماندگار نیست بعد تحقیق کردم دیدم عوارض داره فیلر و خطر ناکه 

ممنون میشم نظر بدید 

تشکر 🙏🏻💐

منم میخوام ترمیم کنم

عزیزم هزینه عمل ترمیمت چقدر شد

ب دکترت چی گفتی ک قبول کرد دوباره برات عمل کنه

بینیت گوشتی بود یا استخونی

بعد چ‌مدت از عمل اولت ترمیم کردی؟

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام ترمیم کنمعزیزم هزینه عمل ترمیمت چقدر شدب دکترت چی گفتی ک قبول کرد دوباره برات عمل کنهبینی ...

من بعد یک سال پیش همون دکتر خودم ترمیم کردم 

بهتر شد ولی بعد این چندین سال احساس میکنم قوسش زیاد شده

[QUOTE=368754129]بینی من استخوانی بود عزیزم دکتر سامانی گفت ۸۰ میگیره[/QUOTEمرسی عزیزمبینیت قشنگه که

قوسش زیاده ، طبیعی دوست دارم 

دکتر سامانی میگه بینیت از نیمرخ درازه 😂 

گفت میتونم برات کم ترش کنم که قوسش کم بشه 

ولی میترسم خراب کنه ، این عکس ها قبل اینه که فیلر بزنم 

الان فیلر زدم بهتر شده 

[QUOTE=368754129]بینی من استخوانی بود عزیزم دکتر سامانی گفت ۸۰ میگیره[/QUOTEمرسی عزیزمبینیت قشنگه که

مرسی عزیزم 

حالا شاید کات کردم زیاد مشخص نیست ، ولی در کل قبل از اینکه فیلر بزنم یه کم دراز بود و قوسش یه کم زیاد بود 😂 خالم میگفت پینوکیو به من 😶

الان هم دیگه بینی قوس دار مد نیست ، همه از دم طبیعی و صاف عمل میکنن

قوسش زیاده ، طبیعی دوست دارم دکتر سامانی میگه بینیت از نیمرخ درازه 😂 گفت میتونم برات کم ترش کنم که ...

اگه نیمرخت کاملتر بود بهتر میتونستم نظر بدم ولی بنظرم خوبه نیاز به عمل نداره 

عزیزم صادقانه بینیت خوب و قابل قبوله به استرس بد شدن بعدش نمی ارزه جراحی کنی من خودم پشیمونم

جدی میگی 😕 منم خیلی میترسم خراب بشه 

الان باز به این بینی عادت کردم البته فیلر زدم بهتر شده 

فردا هم با دکتر حسنانی وقت دارم ببینم نظرش چیه