2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهرم بهم دست زد چند بار 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 33 پست
امضات عالیه

لطف دارین عزیزم🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

وقتی چار چوبی نباشه هر بیشعوری ب خودش اجازه میده ب حریم طرف دست درازی کنه من خودم دوتا دختر خانم داره اونکه سنگین تره کسی نگاه چپ بهش نمیکنه اما این دختر دیگم ک بخاطر سنش یکم سبک تر میگرده نگاه بیشتری بهش میشه چندین بار صحبت کردم اما بازم چون نوجون هست زیاد متوجه نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی چار چوبی نباشه هر بیشعوری ب خودش اجازه میده ب حریم طرف دست درازی کنه من خودم دوتا دختر خانم دار ...

دقیقا من نوجونی اینا تیپ میزدم اما نگاه روم بود بعد حجابم بهتر شد همچی بهتر شد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

شما که روسری ندارین جلوی نامحرم

بازی هم‌میکنین  زن ومرد باهم قاتی پاتی 

شوخی و خنده اینا هم که با نامحرم دارین 

هنوز میگی بابام اخماش رفت تو هم 

عجب مردایی تو فامیل دارین نه ب اون آقا که اینقد از حد میگذرونه نه به مردای شما که بی تفاوت هستن 

نامحرم نامحرم البته اگ بهش اعتقاد دارین  حالا میخواد شوهر خواهر شوهر آشتی دهنده هم باشه اینکه دلیل نمیشه  راحت باشی بگی بخندی و توقع نداشته باشی اون کاری نکنه