2777
2789
عنوان

کسی دعوتتون میکنه چی میبرین

471 بازدید | 51 پست

ما پول میبریم من  فامیلای مادریم حداقل هر کدوم هر سالی دوسه بار دعوت میکنن و هردفعه ام پول میبریم کمتر از ۴۰۰نمیشه کاش میشد این رسمو جمع کنن مثلا ما دو نفریم با کسی ک ۵نفره خیلی فرق داریم من خودم تازه عروسم تا حالا یه بار دعوت کردم فقد فکر کنید مثلا ۵خانواده سالی سه بار میشه ۱۵بار دیگ صدای شوهرم داره درمیاد حقم داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هر شب مهمون داریم اگه قرار باشه هی پول ببریم پول بیاریم مسخرش در میاد مگه مناسبتی باشه یا خیلی وقت باشه همو ندیده باشیم شیرینی و کادو میبریم

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

اگه اولین بار باشه که خونشون میرم یا خونشون تازه باشه پول میبرم.

اما برای رفت و آمد های عادی پول نمی‌برم. 

شیرینی و گل میبرم یا گل و کادو .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑