2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج اصلا هم بد نیست و ترسم نداره بستگی داره چجوری بهش نگاه کنی و کیس مورد نظرتو درست انتخاب کنی

وگرنه ازدواج خیلی شیرینه شیرین‌تر از اون‌چیزی ک فکرشو کنی

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》

درسته ممکنه ت زندگی‌مشترک بالا و پایینی زیاد باشه 

دعوا هم ت همه زندگی‌ها هست اختلاف نظرم هست ولی 

همینا زندگیو تکمیل میکنن وگرنه بی معنی میشه همه چی

ازدواج اصلا هم بد نیست و ترسم نداره بستگی داره چجوری بهش نگاه کنی و کیس مورد نظرتو درست انتخاب کنیوگ ...

خوب و بد ها باید نباید ها تو اون اوج دوس داشتن و ... به چشم نمیاد از همین میترسم هی سعی میکنم با عقل و منطق تصمیم بگیرم ولی باز میترسم اشتباه کنم چون دیگ از وابستگی گذشته چند ساله تو رابطه ایم

برای همین میگن خوب چشماتو باز کنهم سطح خودت پیدا کن و اینکه زندگی زوج های موفق رو هم ببین اکثرا معمو ...

خب ماهم قانعیم هردو با چیزای کوچیک خوشحالیم کنار هم با اینکه پسر خوبیه با ادب و کاریو به فکر زندگی ولی باز این ترس مثل خورده افتاده به جونم..

خوب و بد ها باید نباید ها تو اون اوج دوس داشتن و ... به چشم نمیاد از همین میترسم هی سعی میکنم با عقل ...

خب عزیز من ازدواج مث هندونه سربسته اس نمیدونی چی‌میشه اما کم کم هی شناخت پیدا میشه بهتر درک میشه

خب ماشاالله شماهم چن ساله ت رابطه ای پس شناختی تا حدود داری رفت و آمد شده

من و همسرم همو می‌شناختیم عاشق همم بودیم ولی باید شناخت عمیق باشه و خانواده خیلی مهمه اینو یادت باشه سعی کن بجای شناخت طرف اول خانوادشو خوب بشناسی

ترسم نداره دختر هرچی بیشتر بترسی بدتر تصمیم‌میگیری پس ریلکس باش و تصمیم درستو بگیر

درسته ممکنه ت زندگی‌مشترک بالا و پایینی زیاد باشه دعوا هم ت همه زندگی‌ها هست اختلاف نظرم هست ولی همی ...

اره خب منم موافقم با این موضوع که تو هر رابطه ای دعوا هست سختی هست ولی گذراست