2777
2789
نمیخوام سرزنش کنم .من خودم در دوره ی نامزدی ۳ مرتبه ای بله .ولی به خودم اومدم دیدم ارزش من این نیست ...

ن نمیزارم خودمم دوست ندارم اصلا

خانوادمون ۴نفرشده خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ی بار که اشکالی ندارهولی اگه ی بار دادی بازم ازت درخواست میکنهببین خودت علاقه داریخیلیا علاقه دار ...

نمیدونم دوبه شک شدم

خانما ی سوال کاندوم طعم دار چطوره میشه واقعا استفاده کرده؟؟؟ متنفرم از اورال ولی شوهرم خیلی اصرار د ...

استفادم کردم ارع خوب ولی اگرحساسیت یه لاتکس داشته باشی نمیتونی استفاده کنی

نمیدونم دوبه شک شدم

اگه شوهرت کار بلد نیس لطفا نزاااار

بعضی از اقایون واقعا ماهره به جای درد لذته کلا

ولی خب دوماه ی بار فقط بهش اجازه بده

اشکالی نداره بالاخره شوهرته

به این فک کن تو ی چیزی از اون بخوای تو رابطه اون انجام نده

من خودم به شخصه اخلاقم جوریه زده میشم کلا از طرف

اگه شوهرت کار بلد نیس لطفا نزااااربعضی از اقایون واقعا ماهره به جای درد لذته کلاولی خب دوماه ی بار ف ...

منم اذیت میشم ن اگرم باشه نمیزارم زیاد

منم اذیت میشم ن اگرم باشه نمیزارم زیاد

ی بار امتحان کنید عزیزم

من کوچیک تر از حرفام که بیام به شما که چندساله متاهلی بگم

ولی دیدی اذیت میشی ادامه نده

شوهرته راحت باش بی حیا باش،بهش بگو آروم پیش بره

بهداشتم قبلش رعات کنید لطفا

ی بار امتحان کنید عزیزممن کوچیک تر از حرفام که بیام به شما که چندساله متاهلی بگمولی دیدی اذیت میشی ا ...

مرسی گلم ممنون بابت جوابت😘😘🌺

با ی بار که اشکالی ندارهولی اگه ی بار دادی بازم ازت درخواست میکنهببین خودت علاقه داریخیلیا علاقه دار ...

شما مرد هستید؟ این حرف ها رو که بلدم و اسیبی نمیبینی دقیقا مردها میزنن 

بعد میگی بجای درد لذته فکر کنم بالای پونصد بار رابطه مقعدی داشته باشی که بعدش درد حس نکنی شما توی انیمه های این رابطه میتونی ببینی از اولش درده تا اخرش اگه شوهرت باهات این رابطه رو داره سادیسم داره که از درد کشیدنت لذت میبره

درضمن دکترها میگن همون یک بار هم عوارض جبران ناپذیر داره چی راه افتادی از خودت حرف میزنی 

یک عدد چپی