2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی کوچیک شدمم😑😑😑😑

253 بازدید | 30 پست

دخترخالم و شوهرش باهم قهر بودن 

شوهرش زنگ زد به شوهر من گفت به خانومت بگو اگه میشه ما امشب بیایم خونتون یکم غیرمستقیم با خانوم من حرف بزنه که انقدر لجباز نباشه و من خسته شدم و...خانومت باهاش صمیمیه به حرف اون گوش میده .

منم گفتم باشه 

زنگ زدم دعوت کردم بهونه اورد گفت مهمونی هستیم گفتم اوکی اگه تونستین بعداز مهمونی یکم بیاید دورهم باشیم گفت خبرمیدم

بعد پیام داد گفت  شوهرم نمیتونه بیاد کار داره 

شوهر من زنگ زد به شوهرش اونم گفت نه الکی میگه با من حرف نزده چندروزه اصلا و .. کلییی عذرخواهی کرد گفت ببخشید دوباره بهش بگو ی کار کنید قبول کنه 

منم دوباره شبش زنگ زدم گفتم ما خونه ایم بیاید. گفت باشه میایم 

خلاصه اومدن و جلوی ما همدیگرو بغل کردن و اشتی کردن خداروشکر بعدشم کلی شوهرش اومد گفت من شرمندم خیلی زحمت کشیدین و خدا خیرتون بده الهی و از این حرفا 

من فقط بخاطر اصرار شوهرش زنگ زدم و اصرار کردم ک بیان حس میکنم با این همه اصراری ک  کردم خیلی کوچیک شدم 

حسم درسته یا نه بنظرتون

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا کوچیک بشی

خب خیلییی زنگ و پیام دادم که دخترخالم قبول کرد اومد 

تاحالا به کسی انقدر اصرار نکرده بودم 

اونم بخاطر شوهرش بود که میگفت توروخدا بازم بگید 

نه، درواقع اونی ک کوچک شده دختر خاله بیفکرته که بااین بچه بازی و لجبازیش کاری کرده ی قهر و بحث ساده را شما بفهمید و شما بخواین واسطه اشتیشون بشید ....

ی زن سیاستمدار و عاقل هرگز نمیذاره زندگیش ب این درجه برسه ...

شماهم کار خیری کردید انشاالله خدا عوضش را بهتون بده و همیشه شاد وسلامت باشید 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
به نظرم کار خوبی کردی شوهرش هم که از شما تشکر کرده

اره بنده خداها اولش کلی ناراحت بودن بعد که اشتی کردن هردوشون شادو شنگول شدن 

من از اینکه این همههه زنگ و پیام دادم ب دخترخالم که بیاید بیاید حس بدی گرفتم تاحالا انقدرربه یکی التماس نکرده بودم که بیاد 

اونقدرا هم صمیمی نیستیم اخه