2777
2789

از بچگی عاشق پسر خالم بودم   دو سال پیش تو رابطه رفتیم زود کارت کردیم چون بهم بی توجه بود   

خدا میدونه چ عذابایی کشیدم چ قبل رابطمون چ  بعد کاتمون 

بعدش ب ی بی حسی مفرط رسیدم .  دوساله نمیتونم عاشق هیشکی بشم. 

ی ماهیه با ی پسره اشنا شدم  ازش خیلی خوشم میومد خیلی بهم توجه میکنه و اهمیت میده بهم ولی ادم خیلی مبهمیه از نتیجه و ...  رابطه هیچ حرفی نمیزنه .  

یکی دو روزه همون پسر خالم برگشته دلایل منطقی برا مسئله جداییمون اورد و گفت ک بیا دوباره شروع کنیم  و بعد ی مدت اگر مناسب هم بودیم ازدواج میکنیم.  

دو دلم بینشون نمیدونم چ کنم  امشب با هر دوتاش چت کردم ب هیچ کدوم دیگع انگار حس نداشتم ولی عذاب وجدان داشتم.  

میترسم پسر خالمو رد کنم و کمبود این عشقی ک بهش داشتم قبلا تا تبد تو دلم  بمونه و تازه این پسر جدیده قصدش ازدواج نباشه.  

میترسم پسره رو رد کنم و با پسر خالم تهش ب نتیجه نرسیم  و بعدا بخاطر از دست دادن این پسر ک اینقد بهم توجه میکنه پشیمون بشم 

چ حس بدی دارم امشب 😔

کاربری دست دو نفره .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پسر خالت بگو من باید یه مدت فکر کنم که دوباره وارد رابطه بشم چون بهم بی توجه بودی ،فلان وبهمان بودی 

بخوابونش تواب نمک ببین چقدر میخوادت 

با اقوام راحت وارد رابطه نشو چون نتیجه بدی داره

من لا رلم‌کات کرده بود سر لجبازیو سوتفاهم امشب برگشت بعد باخاهرم حرف می زده گفته به خاهرت نگو ۳ سال یک دخترو خاستم ندادن بهم تامرز خودکشی ..رفتم

منم اینو شنیدم دوست ندارم برگردم دیگه همیشه حالش بدبود حس می کنم فراموش نکردا😭چیکاربکنم

اکثرا برای فراموشی دردامون میایم سراغ مجازی؛برای هم آرامش باشیم💫🧡

ب هیچ عنوان با فامیل وارد رابطه نشو کار اشتباهی دور پسرخاله ات خط بکش تو اولویتش نبودی اون زمان با کسی بوده بعد دختره ولش کرده آمده سراغ تو احساساتی فکر نکن منطقی فکر کن پسرا اگه دختری بخوان زمین و. زمان بهم میدوزن 

به پسر خالت بگو من باید یه مدت فکر کنم که دوباره وارد رابطه بشم چون بهم بی توجه بودی ،فلان وبهمان بو ...

باید همین کارو میکردم ولی آخه قبولش کردم. 

کاربری دست دو نفره .....