2777
2789
عنوان

اگه نگم می پوکم جاریم واقعا شورشو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 25728 بازدید | 251 پست

اسی هم اینایی که میگن به تو چه بخدا خودشون اگه جاریشون دست از پا خطا کنه غوغا میکنن

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

از کلمات بدی استفاده کرده ولی مضنون بحث خیلی تلنگرآمیز بود باعث شد خیلیا قلبشون رو بشه

نتونستم بخونم تاپیکو 

پدرشوهرش فوت شده 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از الان به مادرم میگم برو‌مسافرت برو‌ پولاتو خرج کن نگه ندار فردا همچین عروسایی میخورن مردای الان ...

خیلی دلم میسوزه منم

منم یه دختر دارم یه پسر .از الان بخدا عزا گرفتم میگم عروس که نمیزاره پسرم بخاد زیاد با خاهرش رابطه داشته باشه ..بیچاره دخترم بعد من تنهای تنهاست 😭

خدا عروسای وزه و پست فطرت و کثیفو از رو زمین برداره

حالا هر کی خودش میدونه به خودش بگیره یا نه😂

من خودم به زور به شوهرم میگم به پدرومادر پول و خرجی بده این دنیا انقد ارزش نداره.ذاتتونو درست کنید شاید دنیا هم روی خوش بهمون نشون بده.درِ دنیا رو گِل اوردین با این اخلاقای گندو گهتون

خدایا شکرت

عجب جایی گفتی اسی!!!اینجا مادرشوهر نسبتی با مردی که با خون جگر بزرگش کرده ندارهاز نظر کاربران ناخن خ ...

مادرشوهر منم اسم مادر و زحمت کش و بچه بزرگ کن روش میزاری؟ کل اموال پدرشوهرو با شیون و بی حیایی زده به نام خودش که نکنه هزار تومن بعد پدرشوهر به عروس و پسرش برسه....عجوزه ندیدی...همه مادرشوهرا رو مادر میدونی

بله دیگهالان فهمیدم ما با اینکه وضع متوسطی داشتیم همیشه سه برابر پول دادیم.بعدش مگه ادم دلش میاد نار ...

اگر جز همسر شما و برادر شوهر ،بچه دیگه ای هم دارن ، و میدونید نیاز مالی دارن خانواده همسر ، باید دور هم جمع بشن بچه ها و برنامه ریزی کنن که هرکس مقدار مشخصی  رو اختصاص بده به خانواده(حتی نیازی به حضور عروس و داماد های خانواده هم نیست که دخالتی اتفاق بیفته) ، بچه ها دارن به پدر و مادر رسیدگی میکنن.

اگر همین دو برادر هستن هم بین خودشون اینکارو انجام بدن

چون نمیشه یه خانواده جور دیگران رو هم بکشه ، بهرحال این روزا گرونی و تورم برای همه هست

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
وا خب برو بیرون از تاپیک😂😂😂چرا خودتو ازار میدی

والا من هیچ وقت به کاربری بی احترامی و توهین نکردممم ولی نمیتونم خودمو نگه دارم بیاین دست به دست هم بدین منو بیرون کنید از تاپیک🤣

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

زور چی مرد از درامدش خرج پدر مادرش کنه و نیاز زن خودش هم فراهم باشه چه ربطی ب زنش داره ک خودشو میزنه ...

اولا باید اول نیاز زن و بچه رو تعمین کرد بعد خانواده 

چون دختر مرد بهذ امیدی اومده

دوم نمیشه زوری بگی کمک‌کن. دعوا بنداز

زوری پول یا کمک گرفتن از صدقه بدتر هست

اسی هم دلش نمی‌خواد به همسرش بگه کمک‌نکنه

دوست داره خرج کنه

به جاری چیکار دار فحش میذه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
والا ی بسته پفک سایز بزرگ ۵۰ تومنه میشه ۱۰ تاسایز وسطیا ۲۵ تومنه میشه ۲۰ تا دونه

اینجا شمال پفک بزرگ 36 تومنه پفک متوسط یا همون کوچیک 20 تومن البته چیتوز 

به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...».  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»،  «تاریخ تولد الکی است»  «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.

نتونستم بخونم تاپیکو پدرشوهرش فوت شده

نمیدونم

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

خدایا این مال دنیا چیه که همه رو به جون هم میندازه؟

برادر رو با برادر دشمن میکنه 

البته خودمم حرص پول رو زیاد میخورم، اما وقتی فکر میکنم میبینم چه کار بیهوده ایه

خواهرم چندساله ازدواج کرده و همه دعواها و مشکلاتش با شوهرش سر اینه که بهش پول نمیده