من تو ی شهری زندگی میکنم ک دور از خانوادمم، طولانی نیس زیاد مسیرش حدودا ۱ساعت و نیمه فاصله ش. شوهرمم ۱۵سال دیگه تقریبا بازنشسته میشه و قابل انتقال نیس کارش که انتقالی بگیره. الان تو شهر اونا زندگی میکنم و خونه سازمانی داریم. میخوایم برای خودمون هم ملکی داشته باشیم، خونه یا زمین....اینجا چندماهه هرچقدر میگردیم چیز مناسبی با توجه به بودجه مون پیدا نمیکنیم ک جای پرتی نباشه و مناسب باشه واقعا. رشد قیمت اینجا از شهرخودمون بیشتره ولی. الان به ذهنم رسید ک ی زمین تو ی جای خوب تو شهرمحل زندگی بابام اینا بگیریم بعدا بریم همونو بسازیم هم خونه زمینی داریم اونوخ از آپارتمان هم خلاص میشیم.
الان هر چند روز که شوهرم شیفت نباشه خودش مایله بریم پیش بابام اینا چون اونجا رفت و آمدها بیشتره و پسرمون هم بیشتر بهش خوش میگذره. ولی خودم کلا نمیدونم کار درست چیه.میگم اگه کار خوبی باشه تا با شوهرم حرف بزنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.