2777
2789

خانوما کمک لازمم تو روخدا هنوز تو هنگم چون نمیدونستم چی بگم اون موقع رفتار بدی نکردم گفتم فردا در موردش حرف میزنیم چون مهمون دارم .دخترم آروم و سر به زیر و درسخونیه  امروز بهم گفت مامان اون سری تو پیجی کسی بهش پیام داده و چت کردنه و دست پاچه شده بود و هی استرس داشت .منم ریلکس فقط گوش دادم .

گفت مامان در همبن حد اقاهه بهم گفت دوست پسر داری یا داشتی گفتم نه اینم ساده .نشسته چت کرده باهاش .حالا فردا چی بهش بگم راهنمایی کنید منو .من اصلا فکرشو نمیکردم تو این شرایط قرار بگیرم حداقل به این زودی ۱۵ سالشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاحالا دخترنداشتم اما بنظرم از راه دوستی وارد شید مادر ک دوست فرزندباشه فرزندکار بدیم کنه میگ اول ب مامانم زنگ بزنم عادیه برا هردختری این مسائلا پیش میاد 

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
بهش بگو برات زوده الان طرفو بلاک کن .بهتره از الان درگیر این مسائل نشه درسش افت میکنه

بنظرم کلمه ی برات زوده خیلی مضخرف الان تو زمانی هستیم که حتی این شرایط برای بچه کلاس پنجمی هم پیش میاد پس نباید بگیم برات زوده بجاش براش توضیح بدیم

خوب ک اروم ب حرفاش گوش بدین اولا حتما کلی ازش تعریف کنید ک اینقدر خانم ک اومده باهاتون حرف زده و بگین چقد خوشحالین ک من دوست خودت دونستی بعدم براش توضیح بده ک اصلا جواب همچین چتایی رو نده و وقتش هدر نده

بهش بگو این اتفاق ممکنه برای هردختری بیفته وشاید هم گرایش داشته باشه باجنس مذکر وارد رابطه بشه ولی این رابطه ها ته نداره و ادمو از مسایل مهم زندگی دور میکنه .مثل موفقیت در درس واینده 

بهتره الان وارد این مباحث نشی

وقتی کلاس هفتم بودم یعنی ۱۳ سالگی خیلی از همکلاسی ها رفیق جنس مخالف داشتن ۱۵ سال که عادیه

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂