بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا چی میشد من بندهات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیکتری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد
من چادریم ...ولی اتفاقا تو خیابون نگاه بقیه اذیتم میکنه ..یجوری نگاه میکنن که انگار من باعث همه بدبختیاشونم ...بابا چادر هم یه پوششه نه بیشتر نه کمتر ،و البته چادر مال دین زرتشتیه نه اسلامممممممم
البته جایگاهم بیش خدا بالاتر از بی حجاب هاست برا همین ذوق میکنم🥲😂ولی وقتی بی حجاب بهم نگاه میکنه بهش یه لبخند گندهه ی مهربون میزنم
اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
من چادریم ...ولی اتفاقا تو خیابون نگاه بقیه اذیتم میکنه ..یجوری نگاه میکنن که انگار من باعث همه بدبخ ...
من وقتی بقیه بد نگام میکنن با افتخار سرمو بالا میگیرم میرم🤣🤣ولی وقتی عادی نگام کنن منم عادیم
اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤