2777
2789
عنوان

خانم های محجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 46 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که چادر سر میکنه باید شان چادر رو هم نگه دارهباید سنگین باشه و متین

احسنت💚

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

نه عزیزم ما فقط سنگین رنگین رفتار میکنیم که این باعث میشه شما اونجوری فک کنید 

گرفتن نیس که البته اگه باشه هم بد نیس کلا خانم باید تو خیابون خودشو بگیره که احیانا هر کس و ناکسی نتونه حتی نگاش کنه 

برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اصلا نگاهت نمیکنن ی غرور خاصی دارن

این نگاه نکردنه معمولاً بیشتر به خاطر معذب بودنه یا مثلا خجالتی بودنه تا خودبرتر بینی 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من چادریم ...ولی اتفاقا تو خیابون نگاه بقیه اذیتم میکنه ..یجوری نگاه میکنن که انگار من باعث همه بدبخ ...

مال یهوده ،اسلام پیراهن بلند به رنگ روشن ،مادر بزرگ ما همشون چادری بودن و مادرامون نمی دونم چطور ی عده احمق فکر می کنن همه چی تقصیر چادریهاست خوبه فضای مجازی اومده بچه های کسانی که باعث بد بختین همشون ازادن  تو امریکا و کاناداد،فاطمه سپهری چادری  تو ،،،،،، 😊

اصلا نگاهت نمیکنن ی غرور خاصی دارن

و اگه نگاه کنن خود شما نمیگین داشتن بهم نگاه میکردن 

انگار آدم ندیدن یا همچین چیزایی یا چیزی که بقیه میگن با نگاهش قورتم میداد... 

شاید نگاه نمیکنن که شما برداشت بد نسبت به نگاه اونا نداشته باشین 

هرکس از بُعد خودش نسبت به مسائل مختلف نگاه میکنه و برداشت ها هم متفاوت هستن 

انشالله

منظورم البته صرفاً چادری ها نبود ، از لحاظ روانشناسی گفتم

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚