2777
2789

سلام دخترم ۱۴ ماهشه یک هفته ای هست که اطراف دهان وناحیه ی پوشکش جوشای ریز ریز قرمز زده یکدفعه ای ناپدید میشه روز بعد دوباره میزنه،میتونه بخاطر دندون باشه؟میترسم دکتر ببرم چون این ویروس جدید همه گیر شده و الآن مطبا غلغله ست

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم یکسالشه تقریبا دو هفته ای میشه اطراف دهنش قرمزه دون دون های قرکز هست من کالاندولا که میزنم ک ...

شیر خودتو میخوره؟بخاطر دندون نیست؟

ممکنم هست به مواد غذاییتون حساسیت پیدا کرده باشهیکم خنکی بهش بده عزیزم

خنکی مثل چی؟خیار خیلی دوست داره اونو میتونم بدم؟

پسر منم یکسالشه تقریبا دو هفته ای میشه اطراف دهنش قرمزه دون دون های قرکز هست من کالاندولا که میزنم ک ...

اب اهانش زیاد نیست؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
گرمیجات بهش نده یا شاید خودت زیادخوردی

شیرخشکیه،گاهی اوقات میگم شاید بخاطر پرتقال باشه ولی دقت کردم روزی هم که اصلا پرتقال نخوره بازم جوش میزنه

نه شیر خشک میخوره نه دندون درنمیاره غذا میماسه به دهنش قرمز و دون دون میشه

دختر من لثه ش متورم و قرمزه و رد دندونش مشخصه ولی هنوز بیرون نیومده و مثل پسر شما غذا دور دهنش میماسه الآن اینو گفتی یادم اومد دختر منم همینطوری غذا میخوره