2777
2789
عنوان

دعوای 15 ساله من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 76 پست
میگه باهاشون تبانی میکنی. میترسم دوباره خاله هام حرفه‌ای چرت و پرت بزنن اوضاع بدتر بشه

دبگه اینبار هماهنگ کن با همشون بگو قسم بخورن رو سر بچه هاشون دیگه شوهرتم اگه حرف ۴،۵نفرو قبول نکنه هیچ دیگه بیخیال شو کلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از کلی بحث گفتم زنگ میزنم به خالم که ثابت بشه گفت باشه گذاشتم رو اسپیکر به خالم گفتم خاله یادته ...

بعدا به خالت نگفتی چرا اینطوری گفتی و چه فکری کرده که این جوابو داده؟!!

یبار موضوع رو با خاله هات و دختر خاله هات در میان بزار و دعوتشون کن بیان برا شوهرت توضیح بدن ،خاله ات هم بگه اون بار که پرسیدی ترسیدم یا که گفتم نه یا اینقدر مشغله دارم اینو یادم رفته بود

بعد هم از اون به بعد دیگه به شوهرت میدان نده که بخاطر یه موضوع ،بخواد اینقدر عذابت بده ،بگو جواب رو شنیدی خواستی باور کن نخواستی دیگه برام مهم نیست منم میشم مثل خودت باید در مورد اینکه کجا بودی ،چرا بودی با کی بودی بهم جواب درست بدی و منو قانع کنی 

اگر درست نشد در مورد هر چی که تو گذشتش برات مبهمه ازش سوال بپرس و بگو باید منو قانع کنی و جواب درست بدی ،سوالش رو با سوال جواب بده ،میگه اون شب کجا بودی ،بگو تو فلان تاریخ کجا بودی چرا دیر اومدی با کی بودی؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

خوب بیخیال شم یعنی چطوری برخورد کنم جدا بشم ازش؟

ای بابا۱۵ سال گذشته ول کنه دیگ خاله تم ک ماشالا رید با این کارش یعنی چی ترسیدم خوب راستشو میگفت دیگ شوهرتم خیلی دیگ داره طولش میده واقعا حق داری

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

همه شونو  دعوت کن

پدر یا برادر بزرگتری که همسرت احترامش داره هم صدا کن 

قرآن بیار 

بگو راستشو و کاملشو بگن

بعد شوهرتم تهدید کن یا دلشو صاف کنه یا ازش جدا میشی

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
بعدا به خالت نگفتی چرا اینطوری گفتی و چه فکری کرده که این جوابو داده؟!!یبار موضوع رو با خاله هات و د ...

گفتم میگه نمیدونستم چب باید بگم ترسیدم. 

سری قبل همینجوری باهاش حرف زدم بهش گفتم چرا من به تو اعتماد کنم یکم بهتر بود زود دعوا رو تمام کرد اما اینبار زیر بار نرفت ول کن نبود 

ای بابا۱۵ سال گذشته ول کنه دیگ خاله تم ک ماشالا رید با این کارش یعنی چی ترسیدم خوب راستشو میگفت دیگ ...

آره دارم شکنجه روحی میشم نمیدونم چکار کنم هر جوری برخورد میکنم آروم میشه دوباره دو سه ماه بعد شروع میکنه 

آره دارم شکنجه روحی میشم نمیدونم چکار کنم هر جوری برخورد میکنم آروم میشه دوباره دو سه ماه بعد شروع م ...

تا حالا مشاوره رفتید؟!

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون